Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

NÄYTTELY: “Jokainen kello näyttää jollekulle hänen parasta aikaansa”

Usein tuntuu siltä, että kello näyttää ärsyttävän hitaasti kuluvaa aikaa tai kertoo liian nopeasti hupenevista minuuteista. Puuduttavaa, stressaavaa. Koruverstas Klovassa on esillä kelloja, joista jokainen näyttää jollekulle hänen parasta aikaansa: kiireetöntä lukutuokiota, sieniretkeä, makkaranpaistoa järven rannalla.

? Rannekellojen koneistojen tilalle on tehty asetelmia miniatyyriesineistä. Osa on itse polymeerimassasta tekemiäni, osa luonnontuotteita, osa teollisia tai muiden miniatyyriharrastajien tekemiä. Asetelmien päälle on valettu hartsi. Idea on poikinut mielessäni jo vuosia ja jalostunut konkreettisemmaksi miniatyyriharrastukseni myötä, kertoo korumuotoilija Teija Halonen.

? Lopullisen sysäyksen kaikelle on antanut uudelleen esille nousseet onnellisuusvalmennukset, joiden myötä itse aikoinaan opin näkemään pieniä arjen asioita minulle parhaimmiksi ajoikseni, Halonen jatkaa.

Parasta aikaa -näyttely on esillä Koruverstas Klovassa 30.9.2018 asti, ma-pe klo 10-17. Koruverstas Klova sijaitsee Wetterhoffin talon toisessa kerroksessa osoitteessa Palokunnankatu 9, Hämeenlinna.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.