Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

MUUTOS: Kaupunki alkaa huomioida liikuntatarjonnassaan kaikki vähän liikkuvat

Hämeenlinnan kaupungin järjestämien ja Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n tuottamien
liikuntaryhmien ilmoittautuminen alkaa elokuun 14. päivänä kello 9.00. Tarjonnan painopistealue laajenee ikääntyneistä ja erityisryhmistä kattamaan jatkossa myös lapset, nuoret ja työikäiset. Ikääntyneiden ryhmiä järjestää jatkossa entistä enemmän Vanajaveden Opisto.

Kauden 2018?2019 ryhmäliikuntaesite on julkaistu Hämeenlinnan Liikuntahallien internet-sivuilla. Esite on myös noudettavissa kaupungin palvelupisteistä tai Liikuntahallien toimistolta. Esitteessä kerrotaan tarkemmin ryhmistä sekä annetaan tarkat ilmoittautumisohjeet.

Kaupungin järjestämien liikuntaryhmien painopistealueena on ollut pitkään ikääntyneiden ja erityisryhmien liikunta. Tulevalla kaudella kaupunki kohdentaa liikuntapalvelujaan yhä enemmän vähän liikkuville huomioiden kaikki ikäryhmät. Lisäksi kehitetään liikuntapalvelujen koordinointia siten, että kaikille kaupunkilaisille olisi tarjolla liikuntamahdollisuuksia.

Liikunnanohjauksen resurssien pysyessä entisellä tasolla tarkoittaa painopistealueen muutos sitä, että ikääntyneiden liikuntaryhmiä Hämeenlinnan kaupungin järjestämänä on aikaisempaa vähemmän.

? Etsimme keväällä yhteistyötahoa joka voisi järjestää jatkossa korvaavia ryhmiä. Ilokseni voi todeta, että tuo yhteistyötaho löytyi Vanajaveden opistosta, joka on lisännyt omaa tarjontaansa, toteaa Hämeenlinnan Liikuntahallien johtava liikunnanohjaaja Markus Rantsi.

Vuoden 2018 Senioriliikuntakorttia myydään loppuvuodeksi alennettuun 40 euron hintaan. Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Kortin etuihin kuuluu muun muassa Hämeenlinnan uimahallin maksuton käyttö maanantaista lauantaihin kello 15 saakka ja Lammin uimahallin maksuton käyttö sen aukioloaikoina. Kortti on ostettavissa Hämeenlinnan kaupungin palvelupisteistä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.