Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Verkatehtaalle uusi kahvila alkusyksyksi

Verkatehtaalla pääsee pian viettämään aikaa uudessa kahvilassa, kunhan päärakennuksen entisen lipunmyyntiaulan muutostyöt saadaan päätökseen.

Lipunmyynti on kesän ajan evakossa sisäänkäyntiaulassa, mutta palaa remontin jälkeen lähes entisille sijoilleen. Seurakseen se saa viihtyisän kahvilan, joka palvelee niin satunnaisia ohikulkijoita ja etätyöntekijöitä kuin kokous-, konsertti- ja leffakävijöitäkin.

Kesän aikana Bio Rex saa rakenteilla olevan viidennen salinsa valmiiksi. Verkatehtaan suunnitellessa myös omaa lisärakennushankettaan on samalla tullut tarpeelliseksi järjestellä talon ravintolapalvelut uudella tavalla. Osana tätä kehitystyötä syntyy nyt uusi kahvila päärakennuksen ja elokuvakeskuksen väliseen tilaan.

Tulevasta kahvilasta rakennetaan viihtyisä keidas, jossa voi taltuttaa nälkää, kuluttaa aikaa tai laajentaa kulttuurikokemustaan kahvilanautintojen tai viinilasillisen äärellä.

Kahvilassa voi juoda kupposen lipunoston lomassa, kilistellä ystävien kanssa odottaessa tilaisuuden alkamista tai jatkaa onnistunutta tapahtumakokemusta. Kahvila tarjoaa myös uudenlaisen mahdollisuuden kahdenkeskisille tapaamisille tai pienille kokouksille. Verkatehtaan kahvila ei ole pelkkä kahvila sen perinteisemmässä merkityksessä. Se on tila, jonne on lupa tulla myös ilman syytä ja viipyä.

Uuden noin 100-paikkaisen kahvilan operaattorina toimii Verkatehtaan ravintoloitsija Kanresta Oy. Kahvilan on tarkoitus valmistua elokuun aikana, ja se vihitään käyttöön Hämeenlinnan Taiteiden yönä perjantaina 24. elokuuta.

Bio Rexin viides sali valmistuu jo aiemmin, kesä-heinäkuun vaihteessa. Uusi sali lisää elokuvateatterin kapasiteettia 49 asiakaspaikalla ja sen myötä teatterin ohjelmisto laajenee sekä näytösaikojen että nimikkeiden osalta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.