Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Uusittu Hämeenlinnan uimahalli aukeaa 4. päivänä joulukuuta

Hämeenlinnan uimahalli avataan yleisölle maanantaina 4. päivä joulukuuta aamukahdeksalta. Rannekkeita voi ostaa ja lippukirjoja vaihtaa uimahallin kassalla jo edeltävällä viikolla. Vuoden vaihteessa lippujen hinnat muuttuvat, kun Hämeenlinnan uimahallin pääsylippujen hinnat nousevat hieman ja Lammilla hinnat laskevat.

Hämeenlinnan uimahallin mittavassa saneerauksessa on uusittu uimahallin vanha osa piha-alueineen kokonaan sekä rakennettu uusi laajennusosa, johon kuuluu 400 m2 liikuntasali. Peruskorjauksen yhteydessä puku- ja pesutiloja laajennettiin, kaikki pinnat uusittiin ja rakennettiin yksi uusi allas, jossa nostopohjan avulla voidaan säätää altaan syvyyttä erilaisten käyttötarpeiden mukaan. Kuntosali siirtyi entisen liikuntasalin paikalle ja sinne saadaan täysin uudet laitteet.

Hämeenlinnan uimahallin ovet avataan yleisölle ensimmäisen kerran maanantaina 4.12. kello 8.00. Uimahallin kassa pidetään avoinna avausta edeltävällä viikolla kahtena iltana. Torstaina 30.11. ja perjantaina 1.12. uimahallin kassa on avoinna klo 15.00-18.00. Tuolloin asiakkaat voivat tulla ostamaan ja lataamaan itselleen rannekkeita sekä vaihtamaan vanhoja lippukirjoja uintikerroiksi rannekkeelle.

? Avajaispäivänä on varmasti ruuhkaa. Suosittelemme, että ensimmäisellä viikolla ruuhkaisimpiin aikoihin asiakkaat ostaisivat kertakäyntejä tai vaihtaisivat vanhan lippukirjan käynnin kertarannekkeeseen. Sarjarannekkeen osto ja asiakkuuden perustaminen vievät aina hetken enemmän, opastaa Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.