Perjantai 22.09.2023
Nimipäivät: Mauri

Tuuli:
 

LähiTapiola mukana Päivässä Paloasemalla

LähiTapiola Loimi-Häme osallistuu Paloturvallisuusviikkoon lauantaina 25. marraskuuta Hämeenlinnan VPK:n asemalla (Palokunnankatu 18) kello 10-13 järjestettävässä koko perheen tapahtumassa Päivä Paloasemalla.

LähiTapiola tahtoo lisätä asiakkaidensa turvallisuutta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Päivä Paloasemalla -tapahtuma on valtakunnallinen koko perheen tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 25.11. paloasemilla eri puolilla Suomea.

Tapahtuman tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoisuutta ja tietoa paloturvallisuudesta sekä siihen liittyvistä riskeistä sekä vahinkojen ennaltaehkäisystä.

Tapahtuma on osa Paloturvallisuusviikkoa (25.11.-1.12.2017) ja tänä vuonna tapahtumassa on mukana 363 paloasemaa ympäri Suomen.

LähiTapiolalla on tapahtumassa Kodin vaaranpaikat -tehtävärasti, jolla puhutaan vaaranpaikoista ja ennaltaehkäisystä.

– LähiTapiola Loimi-Häme haluaa olla mukana jakamassa tietoa paloturvallisuudesta ja vahinkojen ennaltaehkäisemisestä. Tahdomme lisätä ihmisten tietoisuutta näistä asioista ja kannustaa kaikkia huolehtimaan oman kotinsa turvallisuudesta.

– Oma toiminta vaikuttaa paljon paloturvallisuuteen; esimerkiksi omakotitalossa tulisi olla vähintään yksi sammutuspeite joka kerroksessa. Tämä kaikki on osa LähiTapiolan työtä elämänturvayhtiönä. LähiTapiola Loimi-Hämeen riskienhallintapäällikkö Ari Laine sanoo.

Tapahtuman aikana opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja ja tutustutaan palokunnan toimintaan hauskoilla tehtävärasteilla. Miten palomiehen varusteet puetaan? Kuinka sammutusvälineitä käytetään ja miten palavasta huoneesta poistutaan?

– Yleisimmät tulipalon syttymispaikat kotona ovat liesi, sauna ja kynttilät. Palojen ennaltaehkäisy ja alkusammutus onnistuvat useimmiten kotikonstein, jos kotoa löytyy toimivat palovaroittimet ja alkusammutuslaite, jota osataan käyttää. Kannustamme kaikkia suomalaisia ottamaan nämä asiat haltuun, riskienhallintapäällikkö Sami Sallinen LähiTapiolasta sanoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.