Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Tanssiviikko antaa sunnuntaina maistiaisia

Toista kertaa järjestettävä Hämeenlinna Tanssiviikko järjestää sunnuntaina kursseistaan demoillan, jolloin vielä ehtii ilmoittautua kursseille, joita on tarjolla eri tasoineen yli 30.

Demoilta alkaa Saarioisten kiinteistössä rautatieasemaa vastapäätä klo 16. Yleisö saa nopean katsauksen commercial danceen, aikuisten kilpatanssin alkeisiin, high heels -tekniikkaan, itämaiseen tanssiin, folkjamiin, nykykansantanssiin, aikuisbalettiin, latin&swingiin, latinjazziin ja syvävenyttelyyn. Eikä siinä ole edes kaikki viikon tanssilajeista!

Hämeenlinnan tanssiviikolla voi osallistua yli 30 kurssille aiva nykytanssista flamencoon, aikuisbalettiin, bollywoodin ja latin & swingiin.

Hämeenlinnan tanssiviikolla voi osallistua yli 30 kurssille aina nykytanssista flamencoon, aikuisbalettiin, bollywoodin ja latin & swingiin.

Tanssiviikon opettajina ovat lajinsa parhaat. Järjestänä toimivan Hämeenlinnan Tanssiviikon puuhanaiset Leila Cederholm, Pauliina Turpela ja Anna Haaranen ovat kasanneet haastavan kurssitarjottimen ja opettavat myös itse.

– Kursseja on paljon, joten tilaa on vielä ja mukaan ehtii kyllä. Alkeiskurssit ovat nimensä mukaisesti aivan aloittelijoille, perus- ja jatkotason tunneille osallistujilta oletetaan jo kokemusta kyseisestä lajista.

Tanssiviikko jäi tänäkin vuonna ilman kaupungin avustusta.

– Sitähän me ihmettelemme. Kurssit kun ovat aivan tavallisille tanssinharrastajille, mikä käsittääkseni on oikein pätevä hakukriteeri, sanoo flamencotanssin opettaja Anna Haaranen.

Hämeenlinnan Tanssiviikko 31.5.-12.6. Demotunnit sunnuntaina 31.5. klo 16-21 Carmenin Kengässä Hämeentie 11 hintaan 2 euroa 30 min/ 10 euroa koko ilta. Lisää kursseista facebook-sivuilla. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.