Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Taidelainaamon Valokiilassa Anniina Vainionpää

Anniina Vainionpään puupiirros Kaitsijan Uni.

Verkatehtaalla toimivan Taidelainaamon Kello viiden teehetkessä ja taiteilijatapaamisessa  keskiviikkona 22.2. kello 17?18 on mukana seuraava Valokiilassa-taiteilija Anniina Vainionpää, GalleriaKONEen taiteilija Mika Vesalahti ja tarjoilusta vastaa Risto Laakkonen Hyvän teen seurasta.

Anniina Vainionpää on 37-vuotias kuvataiteilija ja taidegraafikko. Hän asuu Riihimäellä ja työskentelee Janakkalassa Harvialan kartanon ympäristössä sekä Riihimäen entisessä viestimuseossa. Vainionpää on tehnyt pääasiassa puupiirroksia ja monotypioita vuodesta 2004.

? Luonto ja ihminen yhdistyvät teoksissani toisiaan täydentävinä elementteinä. Kohtaamiset ihmisten kanssa piirtyvät kuviksi yhteisen kielen etsimisestä: olettamuksista, tunteista ja erilaisista rooleista joita kannamme mukanamme. Joskus kohtaamme mutta jäljelle jää vain tunne kohtaamattomuudesta.

Hän käyttää puupiirroksissaan reduktio- eli poistomenetelmää ja tekee pieniä sarjoja, joiden vedokset ovat usein keskenään erilaisia. Valokiilassa-sarjan näyttely on esillä Taidelainaamossa 23.2.?21.3.2017.

Risto Laakkosen kädenjäljestä pääsee puolestaan nauttimaan Tampereen lyhytelokuvafestivaaleilla maaliskuussa, jossa Pasi ?Sleeping? Myllymäen Otila Magic Blues-elokuva kilpailee samassa sarjassa muun muassa Mika Taanilan kanssa. Jos teehammasta kolottaa jo ennen keskiviikkoa, Hyvän teen seura kokoontuu lauantaina 18.2. kello 14 Cafe Hoffissa. Paikalla on teen ammattilainen Jesse Örö Uutos Oy:stä maistattamassa.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.