Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

KETJUUNTUMINEN: Retsi johtaa nyt myös Suomen Golfkauppa Oy:tä

Hattula Golf Outletin on määrä jatkaa Tiiriössä ainakin toukokuun loppuun asti. Kaupassa on myös Kerho-Shop ja yhteistyö HPK:n kanssa on kiinteää.

Hattula Golfin omistaja Reijo ?Retsi? Riihimäki on nykyisin paitsi Hattula Golfin, myös Suomen Golfkauppa Oy:n toimitusjohtaja. Suomen Golfkauppa Oy:n muodostavat kaksi isompaa myymälää, eli Hattula Golfin Tiiriön Outlet ja tamperelainen Golf Daddy Oy.

Lisäksi mukana on seitsemän pienempää golf shopia, joista yksi Levillä, yksi Paltamossa, kolme, eli Tammer-Golf, Hiisi-Golf ja Pirkkala Golf Tampereen seudulla ja kaksi, Linna Golf ja Hattula Golf Hämeenlinnan seudulla.

? Pyrimme vähitellen kasvamaan. Tarkoitus on myös laajentaa toimintaa pääkaupunkiseudulle, vaikka mitään lopullista ei vielä ole sovittu, kertoo Riihimäki.

Suomen Golfkauppa Oy on ketjun taustayhtiö. Lopullista nimilanseerausta odotellaan kevään kuluessa. Ketju aloitti syksyllä.

Nykyiseksi keskuspaikaksi Retsi luonnehtii Golf Daddya, joka tuli mukaan tammikuussa.

Tampereen Messukylässä, Kirkonmäenkatu 15:ssä sijaitsevassa hallissa treenaavat talvikaudella niin Tampereen Golfakatemia kuin ammattigolfaritkin. Tiloissa omaa golfkouluaan pitää esimerkiksi Anssi Kankkonen.

Talvitreenaaminen onnistuu simulaattorin avulla myös Tiiriön Outletissa.

Lyöntitaitoja pääsee harjoittelemaan myös Tiiriössä. Retsi lähti pelaamaan Linna Golfin ratoja.

Retsi hyppäsi takaisin Hattula Golfin toimitusjohtajaksi pari vuotta sitten. Pian avattiin Hattula Golf Outlet, jota hän kuvailee vielä harrastukseksi nykyiseen verrattuna.

? Nyt eläkeläinen on palannut työelämään. Tämä on jo ihan eri maailma, kun puhutaan parin miljoonan euron liikevaihdosta.

Golfpallojen personoidut giveaway-boxit on yksi Hattula Golf Outletin uutuus.

Hattula Golfin jäsenten kannalta toiminta jatkuu pääosin ennallaan. Uusia etuja ja uusia tuotteita on toki tiedossa.

Kentän tai yrityksen nimellä ja lyhyellä tarinalla varustetut palloboksit lahjaksi tai omaan käyttöön sekä oman seuran logolla varustetut sukat ovat tuoreita esimerkkejä urheilutuotteisiinkin levinneestä personoinnista.

? Uusia tuotteita kehitetään koko ajan, lupaa Retsi.

Juha Reinikainen

Kierrätys toimii myös golfissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.