Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Sputnik yhdistää elokuvan, livemusiikin ja kreisibailauksen

Suistolla järjestetään perjantaina HAMKin vaihto-opiskelijoiden kasaama, jo kolmatta kertaa järjestettävä klubi-ilta, joka nyt on ensimmäistä kertaa viikon lopulla. Nimekseen ilta on saanut Sputnik.

Jukka ja Jytämimmit on mukana Suiston Sputnik-illassa.

Jukka ja Jytämimmit on mukana Suiston Sputnik-illassa.

Klubikonseptiin kuuluvat olennaisena osana lyhytelokuvat, livemusiikki ja loppuillan kreisibailaus tiskijukkien tahtiin. Elokuvat alkavat kello 21 ja luvassa on muun muassa “Argentina – Interview with a dead drug dealer” joka on rankka kuvaus rosoisesta elämästä Pietarissa ja Argentiinassa.

Elokuvien jälkeen noin kello 23 alkaa livemusiikin osuus, jossa nähdään HAMKin opiskelijoiden kasaama bändi Kinetic Sand vierailijoineen ja illan huipentava supisuomalaista jytää vääntävä Jukka Nousiaisen Jukka ja Jytämimmit.

Illan päättää Dj Laitoshoitajan bilesetti, jossa tyylit risteilevät lattareista ja funkista hiphoppiin ja jopa houseen, kreisibailausta unohtamatta. Toisena dj:nä esiintyy Dj Syrus. Meno jatkuu puoli neljään asti.

Myös Suistoklubi on mukana Reskan parhaan menopaikan äänestyksessä. Äänestysaika päättyy sunnuntaina 7.12. Kokonaisäänimäärä ReskaRaflat-äänestyksessä tällä hetkellä on erittäin lähellä tuhatta. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.