Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

Hämeenlinnalaiset hakemaan yleisöennätystä Lahdessa

Salibandyn Divarin hämeenlinnalaisseurat LaSB ja Steelers eivät tyydy syksyllä tekemäänsä toiseksi ylimmän sarjatason yleisöennätykseen. Divarin kärjessä tällä hetkellä olevat joukkueet kohtaavat sunnuntaina 4.1.2015 Lahden Suurhallissa. Syksyn avausottelussaan Elenia-Areenalla joukkueet keräsivät halliin yli tuhat katsojaa.

? Divarin kärkikamppailu ansaitsee arvoisensa areenan ja Suurhalliin mahtuvat varmasti kaikki, jotka ottelun haluavat paikan päällä nähdä. Mutta ei Lahti pelkän Suurhallin vuoksi ottelupaikaksi valikoitunut, sillä meillä on paljon pelaajia Päijät-Hämeen puolelta, kertoo seuran tiedottaja Mika Virtanen LaSBin nettisivuilla.

Lahdessa miesten edustussalibandy ei koskaan ole saanut kunnolla ilmaa siipiensä alle. Hämeenlinnalaisten kanssa ottelua järjestelevän Päijä-Hämeen Salibandyseuran miesten edustusjoukkue pelaa 3.-divisioonassa. (Reska.fi)

Osasyynä sille, että hämeenlinnalaiset pelaavat vuodenvaihten jälkeen Lahdessa, ovat LaSBin monet Päijät-Hämeestä tulleet pelaajat.

Osasyynä sille, että hämeenlinnalaiset pelaavat vuodenvaihten jälkeen Lahdessa, ovat LaSBin monet Päijät-Hämeestä tulleet pelaajat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.