Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

SIBELIUKSENKATU: Autot kuuluvat kaupunkiin, sanovat Noblessan Anja ja Juha Säe

Noblessan Juha ja Anja Säe sanovat, että hyvä näkyvyys ja Sibeliuksenkadun pysäköintimahdollisuudet vaikutti heidän liikepaikkansa valintaan.

Sibeliuksenkadulla jo neljä vuotta keittiökalusteliike Noblessaa pitäneet Anja ja Juha Säe eivät kannata tuoretta ehdotusta, jossa Sibeliuksenkadulle tehtäisiin pyöräilykaista.

? Kaistat ja parkkipaikat poistettaisiin. Pyöräilijöitä liikkuu todella vähän tällä kadulla!

? Jos parkkipaikkoja viedään, se ei ainakaan elvytä keskustaa. Olemme itsekin innokkaita pyöräilijöitä, mutta autoista ei koskaan päästä eroon, ne kuuluvat kaupunkiin, toteaa Juha.

Pysäköintimahdollisuudet ovat keskustan liikkeille tärkeitä.

? Henkilökohtainen asiakaspalvelu on tällä alalla aivan olennaista. Noblessan malliston tuotteita ja vaihtoehtoja on esillä mallikeittiöissä. Siksi kivijalkaliike on tärkeä, sanoo Anja Säe.

Pariskunta kertoo olevansa tyytyväinen liikkeensä sijaintiin, myös tämänhetkisten pysäköintimahdollisuuksien kannalta.

? Suuri osa asiakkaistamme tulee keskustan ulkopuolelta, ja heille on nyt löytynyt parkkipaikkoja. Liikkeen näkyvyys katukuvassa ja pysäköintimahdollisuudet vaikuttivat myös meillä liikepaikan valintaan ja jos tyhjiin liiketiloihin halutaan uusia yrittäjiä, hekin varmasti katsovat miten liikkeen ympärillä on parkkipaikkoja, toteaa Anja.

Suunnitelmia laadittaessa tulisi hänen mielestään kuulla myös yrittäjien mielipiteitä.

? Toimiva, vireä keskusta vaatii monipuolisesti palvelevia liikkeitä joille pääsy on mahdollista myös autoilijoille. Tämä on kaikkien etu tuumivat, Anja ja Juha.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.