Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Oma Säästöpankki starttaa syksyyn hyvässä vireessä

Minna Nyströmin mukaan asiakkaat ovat löytäneet Oma Säästöpankin yhä paremmin.

Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttorinjohtaja Minna Nyström sanoo asiakkaiden löytäneen pankin palvelut yhä paremmin. Osittain kiittäminen on varmasti konttorin sijaintia torin nurkalla, mutta myös sähköistä ajanvarausta, jota kautta aika tapaamiselle voi löytyä vaikka samana päivänä. Muutamassa konttorissa on jo myös pilotoitu etäneuvotteluja.

? Yhä edelleen etsimme Hämeenlinnaan riveihimme yritysasiantuntijaa tai yritysneuvojaa, Nyström kertoo.

Hän uskoo myös Oma Säästöpankin valtakunnallisen näkyvyyden tuovan paikallisesti lisää pöhinää. Elokuussa julkaistun osavuosikatsauksen mukaan pankin tulos ensimmäisellä puolivuotisjaksolla oli erinomainen ja vähän ennen kuun puoliväliä pankki julkisti käynnistäneensä strategisen selvityksen arvioidakseen listautumistaan Helsingin Pörssin päälistalle.

? Konttoriverkostomme vahvistuu koko ajan. Helsinkiin, Turkuun ja Ouluun ollaan perustamassa täyden palvelun konttorit. Henkilöstön haku Helsinkiin ja Turkuun on jo tehty ja kiinnostusta on ollut paljon sekä konttorinjohtajaksi että työntekijöiksi.

Tällä hetkellä Oma Säästöpankin omistajina Hämeestä ovat Hauhon ja Rengon Säästöpankkisäätiöt. Hauhon säästöpankkisäätion asiamiehenä toimiva Nyström iloitsee, että säätiöt jakavat voittovarojaan paikallisen toimeliaisuuden tukemiseksi.

? Säätiöillä on myös omat verkkosivut jota kautta avustuksia voi hakea, hän vinkkaa.

Hauhon Säästöpankkisäätiö oli mukana rahoittamassa myös Hämeenlinnan torin uutta leikkipaikkaa, joka on saavuttanut nopeasti leikkijöiden suosion.

? Hienoa, että jo aamulla töihin tullessa siellä on lapsia leikkimässä!

Avustusta on myönnetty myös mm. Lempäälän skeittiparkille, pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille Hauhon Musiikkijuhlille ja hauholaisten nuorten kesätyöllistämiseen. Rengossa pankki oli järjestämässä kirkkokonserttia ja tukee paikallisen koulun näytelmää. Säätiöt ovat toteuttamassa yhdessä joulukonserttia Verkatehtaalla.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.