Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Seikkailupuisto Hugon rakentaminen käynnistyi

Maisema muuttuu, kun vapuksi avattava seikkailupuisto rakentuu Aulangolle. Kavaljeeri-tila alkaa palvella kahvilana puiston aukioloaikoina.

Maisema muuttuu, kun vapuksi avattava seikkailupuisto rakentuu Aulangolle. Kavaljeeri-tila alkaa palvella kahvilana puiston aukioloaikoina.

Aulangolle vapuksi avattavan Seikkailupuisto Hugon rakentaminen on käynnistynyt. Myös Aulangon kehittäjänä tunnettu Hugo Standertskjöld olisi saattanut hämmästyä, jos tiistaina olisi ajanut Hattulan suunnasta ja nähnyt etunimeään kantavan puiston teossa ryhmän saksalaisia työmiehiä. Ja yhden ison kaadetun kuusen.

? Eilen aloitettiin työt saksalaisen työryhmän voimin, Suomessa näitä ei tee kukaan, kertoo yksi kolmesta seikkailupuistoyrittäjästä, kahvila- ja mainosalalta aiemmin tuttu Teemu Kukko.

Kuusi puolestaan kaadettiin Kukon mukaan, koska se oli pahasti laho ja turvallisuusriski.

Yrittäjä Teemu Kukon haaveena on ensi vaiheen jälkeen myös laajentaa seikkailupuistoa.

Yrittäjä Teemu Kukon haaveena on ensi vaiheen jälkeen myös laajentaa seikkailupuistoa.

Nyt Hämeenlinnassa urakoiva työporukka teki ennen tänne saapumistaan vastaavan puiston Hyvinkäälle. Aulangolla edessä on noin kahden viikon urakka.

? Sen jälkeen virittelemme puistoa ja koulutamme henkilökuntaa. Tavoitteena on saada seikkailupuisto vapuksi auki, mutta säät voivat vaikuttaa aikatauluun.

Sami Uotilan ja Jouni Bergmanin kanssa puiston yrittäjiin kuuluva Teemu Kukko kertoo, että aloite projektiin tuli hänelle Uotilalta. Ahveniston seikkailupuiston avaaminen viivästytti tätä hanketta, mutta lopulta myös hotelli halusi seikkailupuiston kupeeseensa.

Seikkailupuisto Hugon rakenteita on kiinnitettu Aulangon puihin eilisestä asti.

Seikkailupuisto Hugon rakenteita on kiinnitetty Aulangon puihin eilisestä asti.

? Puistoa markkinoidaan myös osana hotellipaketteja, mutta avoin tämä on kaikille 2?100-vuotiaille, kunhan osaa kävellä.

Yrittäjillä on maista viiden vuoden sopimus viiden vuoden jatko-optiolla.

? Haaveena on myös veden ylittävä liuku, kunhan tämä ensin saadaan valmiiksi. Alustavien selvitysten perusteella sekin olisi mahdollista, tiirailee Kukko jo vastakkaiselle rannalle.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.