Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Sedu mukaan Skogsteriin

Pikkulinnat lauloivat koko kevään, että Skogsterin taloon on syntymässä jotain uutta. Nyt suunnitelmat ovat paljastuneet.

Kauppahallin sijasta tekeillä on uusi kahvila-ravintola, johon extra-mielenkiinnon antaa Piparkakkutalon yrittäjien kanssa hankkeessa mukana oleva ravintolaguru Sedu Koskinen.

Rakennustyöt ovat jo pitkällä. Vuonna 1906 rakennetun Skogsterin talon arvokkaan julkisivun taakse remontoidaan ravintolakokonaisuutta, jossa yhdistyy katutason kahvila-baaritoiminta ja kahteen kerrokseen jakaantuva ilta- ja yöravintola.

Komeasta pylvässisäänkäynnistä tullaan lokakuussa astumaan ranskalaistyyliseen baariin/kahvilaan, joka on yhteydessä niin Piparkakkutaloon kuin Albertin Kellariin.

– Pipariin lounaalle ja tänne vaikka jälkkärille, sanoo taas yhtä ravintolaa Hämeenlinnaan tekevä Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti.

– Pyrimme pois linjastoajattelusta. Suomalaisia on liikaa totutettu itsepalveluun, monista ravintolahankkeistaan tuttu Sedu Koskinen suunnittelee.

Asiakkaista halutaan pitää kiinni aamusta iltaan: laatukahveja ja leivonnaisia päiväasiakkaille ja baarimeininkiä illalla.

Kellarikerrokseen tulee merihenkinen Rommikellari, jossa drinkit ovat nimensä mukaisia. Karaoke on vielä harkinnassa, Sedu Koskinen kertoo.

Tilaa uudessa ravintolassa tulee olemaan noin 400 neliötä.

Sedu Koskinen ja Karoliina Mäki-Kuutti avaavat yhteisen ravintolan lokakuussa entisen Skogsterin tiloihin.

Sedu Koskinen ja Karoliina Mäki-Kuutti avaavat yhteisen ravintolan lokakuussa entisen Skogsterin tiloihin.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.