ReskaRaflat: Rantakrouvissa hauskanpitoa myös pelaillen
Virvelin Rantakrouvin isäntä Jouko Malin seuraa tyytyväisenä ikkunasta, kun firmaliigan beachvolley-joukkueet Toive ja HUPS valmistautuvat kohtaamaan toisensa leikkimielisessä ottelussa.
? Viime kesänä tein tähän pienen beach-kentän ja nyt sitä on laajennettu täysimittaiseksi.
Viime vuonna jotkut epäilivät rantalentiskentän teon järkevyyttä, nyt laajennetulla kentällä on kesäkuun alusta asti pelattu otteluita kolmesti viikossa. Ravintolasarjaa pelataan sunnuntaisin ja yrityssarjaa kahdesti viikolla.
? Porukkaa tulee koko ajan lisää mukaan, Malin sanoo.
Toiveen Jouko Uschanoff on pitkän linjan lentopallomies joka on ollut kehittämässä Virvelin beachvolley-turnauksia.
? Maailma menee siihen suuntaan, että liikunnan pitää olla myös viihteellistä. Halutaan pitää hauskaa ja samalla ylläpitää kuntoa, hän sanoo.
Joukkuetoveri, lentopallon ykkössarjaakin pelannut Miiariitta Lindroos, nyökyttelee vieressä.
? Olosuhteet täällä ovat loistavat.
Yksi vetovoimatekijä lisää on, että Virvelin Rantakrouvi sai juuri äskettäin anniskeluoikeuden myös koko beach volley -kentän alueelle.
? Anniskelupaikkoja on nyt 680, Malin tiputtelee.
Jouko Malinilla on tontista kaupungin kanssa aina vuoteen 2033 ulottuva vuokrasopimus, joka osaltaan antaa turvaa kehittää aluetta. Kesän ohjelmatarjontaan kuuluvat jokaviikonloppuisiksi suunnitellut bändien esiintymiset.
? Keikkoja varten ajamme tänne rekan, jonka lavalla bändit soittavat. Bändien esiintymiset vetivät ainakin viime kesänä tänne tavallista enemmän porukkaa, Malin valottaa.
Kun Rantakrouvi ilmaisine parkkipaikkoineen palvelee myös lounasravintolana ja keittiössä taidetaan lounasaikojen ulkopuolistenkin herkkujen taikominen, laajenemisen mahdollisuuksia löytyy myös aukiolosesongin pidentämisestä.
? Viime vuonna suljimme talviaikaan viideksi kuukaudeksi, nyt olen suunnitellut, että lomaa pidetään ehkä vain pari kuukautta, Malin kaavailee.
? Lounaat ovat rehellistä kotiruokalinjaa. Muina aikoina suosituin annoksemme on hampurilaisannos. Meiltä saa Hämeenlinnan parhaita grilliannoksia, kuten ylikypsää possunkylkeä ja wingsejä, Malin lupaa.
Vähän yli 10 vuodessa pienen kuppilan sijoille on kehittynyt yritys, joka yrittäjän itsensä lisäksi työllistää kaksi vakituista ja neljä sesonkityöntekijää.
Juha Reinikainen
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.