Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

Sense of Fall: Kaksi keikkaa putkeen lauantaina

Kovassa tikissä pari keikkaa päivässä ei ole liikaa, tuumii Sense of Fall.

Kovassa tikissä pari keikkaa päivässä ei ole liikaa, tuumii Sense of Fall.

Hämeenlinnasta ponnistava ja melodista metallia tykittävä Sense of Fall on julkaissut debyytti-EP:nsä ?Fallen Statues? toukokuun 22. päivä. Bändi esittelee livemeininkiään ja uusia kappaleitaan lauantaina 13.6. Kantolan tapahtumapuiston tupareissa sekä myöhemmin illalla Bar Hannibalissa.

? Kantolan keikka irtosi Korkkaa Kantola -bändikisan ansiosta ja Hannibalin keikkatarjous tuli yllättäen eteen peruutuksen vuoksi. Ja eihän me voitu kieltäytyä. Nämä ovat myös bändin ekat livevedot kotikaupungissa, vaikka meillä on kymmenisen keikkaa takana, bändin kitaristi Tony Tikka kertoo.

? Varmasti aika rankka koitos tämä parin keikan lavalla remuaminen ja roudaukset vielä päälle. Mutta bändi on kovassa tikissä ja kotikaupungissa tarjolla olevat keikat ovat erittäin tervetulleita. Ei muuta kun bändin sähköpostiin keikkatarjouksia tulemaan, niin tullaan laittaan kunnolla liikettä teidänkin lauteille, rumpali Janne Lukki heittää.

Uusi viiden biisin ?Fallen Statues? EP esittelee bändin monipuolisuutta parhaimmillaan. Sen kappaleissa liikutaan ääripäästä toiseen niin musiikillisesti kuin laulullisestikin aina kauniista ja tarttuvista melodioista tiukempaan ja rankempaan runttaukseen, groovaavaan riffittelyyn sekä tunnelmallisempaan fiilistelyyn. Vokaalipuoli puhkuu asennetta!

Puhtaat laulut kuten rankemmat örinätkin hoitava Anni Kujala tarjoilee totutuista tyyleistä erottuvaa vahvaa tulkintaa. Biiseihin on haettu yllättävyyttä ja niissä pyritty välttämään liikaa toistoa. Kokonaisuudessaan kappaleet edustavat sekä rakenteellisesti että soundillisesti bändin rankempaa päätä, jota tummanpuhuvat sanoitukset tukevat.

Sense Of Fall on perustettu vuonna 2008, mutta on toiminut nykyisellä kokoonpanolla vuodesta 2012, ja ensimmäinen demo äänitettiin vuotta myöhemmin. Bändiin kuuluvat: Anni Kujala ? laulu, Tony Tikka ? kitara, Tero Mäkelä ? kitara, Petri Moilanen ? basso, Janne Lukki ? rummut. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.