Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

LOUNAAT: Siddhartha toi listalounaiden rinnalle buffetin

Siddharthan ravintoloitsija Sunil Bhandari sai torstaina iltapäivällä todeta, että lounasbuffet on tehnyt kauppansa.

Lounasasiakkaat alkavat vähitellen palailla kesälomilta. Keskustalossa pian vuoden päivät toiminut nepalilainen ravintola Siddhartha on tämän viikon alusta alkaen palvellut lounastajia tuttujen listalounaiden lisäksi lounasbuffetilla.

? Runsaan salaattibuffetin lisäksi kahdeksan lämmintä buffetruokaa ja lounaslistalta seitsemän eri lounasvaihtoehtoa, kiteyttää ravintoloitsija Sunil Bhandari Siddharthan lounasvalikoiman.

Buffetin aloittaminen noudattelee Bhandarin mukaan asiakkaiden toiveita ja lounastajiakin on ilahduttavasti riittänyt.

? Olemme jo saaneet kiittävää palautetta siitä, että lounasbuffetin ruoat ovat laadukkaita.

Hämeenlinnan keskustan hiljentymistä aika ajoin voivotellaan, mutta ruokaravintoloiden keskittymä ei ainakaan ole siirtynyt Goodmanin suuntaan. Päin vastoin, sillä niin sanotussa vanhassa keskustassa toimii nykyään runsas rypäs laadukkaita ruokaravintoloita, esimerkiksi aivan Siddharthan kyljessä Popino ja Popinon Street Food and More ja Keskustalon sisäpihalla uudehko tulokas Pub Raatihuone.

Bhandari uskoo, että kilpailu ruokkii kaikkia kaupunginosan ravintoloita. Kuluvan kesän oikutteleva sää on Siddharthassakin kuitenkin verottanut terassiasiakkaita. Lounasruokailun hiljentymistä ovat jonkin verran paikanneet turistit, mutta kesällä keskustaravintolakin saa pärjätä jopa 40 prosenttia muita vuodenaikoja alhaisemmalla asiakasmäärällä.

Siddhartha haluaa kehittyä ennen kaikkea iltaravintolana ja yritys- tai yksityistilaisuuksille ravintola pystyy tarjoamaan erillisen, rauhallisen tilan.

? Isommille ryhmille pystymme järjestämään myös kuljetuksen ravintolaan, lupaa Sunil Bhandari.

Siddhartha myös luottaa edelleen syntyperäisiin nepalilaisiin kokkeihinsa ja listakin on pysynyt melko lailla samana kuin ravintolan aloittaessa.

? Listaruoat ovat aika tasapuolisesti asiakkaiden mieleen. Erityisesti voi mainita sisäfileestä tehdyn tandoorilampaamme, luonnehtii Bhandari.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.