Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

RAVINTOLAT: Himalaya Kitchen lämmittää alkutalvea lounasbuffetilla

Umesh Khanal (toinen oik.) ja Himalaya Kitchenin henkilökunta ovat huomanneet Helsingin ja Tampereen välillä liikkuvien pysähtyvän yhä usemmin Hämeenlinnaan nauttimaan etnisen keittiön ruoista.

Linnankadun ravintolaelämässä tapahtuu talvipakkasillakin. Ravintoloitsija Umesh Khanal tiimeineen aloitti tällä viikolla asiakkaiden innolla toivomat lounasbuffetit.

? Moni toivoi buffetia ja se oli myös omissa suunnitelmissamme jo ennen kuin aloitimme näissä uusissa tiloissa, Khanal kertoo.

Yhdeksän pääruokavaihtoehdon lisäksi tarjolla on runsas salaattivalikoima. Pääruokiin mahtuu kastikkeiden lisäksi esimerkiksi chicken wingsit ja hyvät kasvisvaihtoehdot. Palaute buffetista on Khanalin mukaan ollut kiittävää ja buffet on tuonut ovista sisään myös uusia ruokailijoita.

Hämeenlinnassa rakennetaan ja saneerataan tällä hetkellä paljon ja myös Himalaya Kitchenin lounaalla näkyy säännöllisesti työporukoita.

Himalaya Kitchen tarjoaa kello 11?15 lounasta sekä buffetista että listalta.

Neljän kuukauden ajan uusissa tiloissa toimineeseen ravintolaan ovat alkaneet löytää hämeenlinnalaisten lisäksi myös ulkopaikkakuntalaiset.

? Hyvät arviot tuovat Hämeenlinnaan Helsingin ja Tampereen väliä matkaavia asiakkaita, arvioi Umesh Khanal.

Lounasta voi tilata edelleen myös listalta, jonka kehittämistä ei ole unohdettu.

? Alacarteen ja lounasvaihtoehtoihin olemme lisänneet ankan, joka onkin tullut suosituksi. Suosittuja ovat myös nepalilaistyyliset lihapullat, Dumplings Momo´t.

Himalaya Kitchenin sisustus on yksityiskohtia myöden viimeistelty.

Lounasbuffet on kelpo vaihtoehto varsinkin niille, jotka eivät lounasaikaan ehdi ruokaansa odotella.

? Pyrimme ripeään ja hyvään palveluun myös listaruoissa, Umesh Khanal linjaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.