Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

Ravintolaäänestys irrottaa kommentteja

Reska.fi -verkkolehdessä käynnistynyt Hämeenlinnan Paras Ravintola 2014 -äänestys leviää sosiaalisessa mediassa. Vastauksia on kahden päivän aikana kertynyt jo noin 300.

Sarjoja on kolme: ruokaravintolat, menopaikat ja kahvilat. Myös Vuoden ravintolatekoa peräänkuulutetaan.

  • Ravintola- ja kahvilaäänestys tapahtuu Reska.fi -lehden verkko- ja facebook-sivulla ja tästä linkistä:

Osallistu Hämeenlinnan Paras Ravintola -kyselyyn!

Äänestysaikaa on 7.12. saakka.  Tulokset julkaistaan Reskan Joululehdessä 17.12.

Paras Ruokaravintola -sarjaan on listattu Hämeenlinnan ja lähiseudun ruokaravintolat -myös lounasravintolat. Menopaikoilla tarkoitetaan pubeja ja bilepaikkoja. Kahvilat-sarjassa ovat esillä lähinnä keskustan kahvilat. Joku ravintola voi olla samanaikaisesti useammassa sarjassa.

Äänestyskyselyssä voi arvioida pikaklikkauksella kutakin ravintolaa, menopaikkaa ja kahvilaa asteikolla huonosta erinomaiseen. “Täppä ympyrään” -äänestys on helppo ja nopea. Järjestelmä ei vaadi vastauksia kaikkiin kohtiin.

Vuoden Ravintolateko -mielipiteen voi kirjoittaa avoimeen kyselykenttään. Tähänkin on tullut jo noin 50 ehdotusta.

Hämeenlinnan Paras Ravintola 2014 -äänestys järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Listauksen on tehnyt Reska.fi-lehden toimitus.

Albertin Kellarin ilmaiset perjantaimusat on huomioitu myös Paras ravintolateko -kommenteissa. Kuvassa pubi-isäntä Tuomo Sironen.

Albertin Kellarin ilmaiset perjantaimusat on huomioitu myös Paras ravintolateko -kommenteissa. Kuvassa pubi-isäntä Tuomo Sironen.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.