Torstai 04.06.2020
Nimipäivät: Toivo
Hämeenlinna
Pilvistä
17°C
Tuuli: 5 m/s I
 

Topkapi siirtyi isältä pojalle

Ravintola Topkapin kauppakeskus Goodmanissa avannut Can Mese, 22, on syystäkin ylpeä. Kaupungin vanhimman kebab-ravintolan liiketoiminta tuplaantui uuden yksikön myötä.

Goodmanin kivijalassa olevan Topkapin alku oli lupaava.

– Myytiin avajaisviikonloppuna ulos 1700 annosta. Tuli keittiössä ahdasta.

28-paikkaisen ravintolan led-näytöillä näkyy perinteisten Topkapi-kebabien lisäksi pasta-annoksia ja salaatteja.

– Pitää viedä asioita eteenpäin, niin isällä jää aikaa nyt enemmän perheelle, myös Parolantien Topkapin liiketoimista vastuun saanut Cen Mese sanoo.

Can Mese sai perheyrityksen vetääkseen. Kaikki alkoi jo 22 vuotta sitten.

Can Mese sai perheyrityksen vetääkseen. Kaikki alkoi jo 22 vuotta sitten.

Ravintolan seinällä on kehystettyjä lehtileikkeitä Canin isän Bayram Mesen yrittäjäurasta, joka alkoi Keskustalosta ja on jatkunut Parolantiellä.

Ankarasta muuttanut nuori perheenisä aloitti yrittäjänä samana vuonna, kun Can syntyi. Töissä oli veli ja lankomies.

Can Mesellä on jo mielessä ensi kesä, jolloin Topkapin edustalle tulee kesäterassi, josta voi katsella kohti Reskaa.

Katso Topkapin lounaslista www.lounasreska.fi

 Osallistu Hämeenlinnan Paras ravintola 2014 -äänestykseen. 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.