Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Pop Up: 15 uutta liikettä aloitti

Hämeenlinnan keskustan alueella aloitti maanantaina 15 uutta pop-up-liikettä. Marraskuussa startannut Pop-Up Hämeenlinna jatkaa vielä puolitoista viikkoa 20.12. asti. Keskustan tyhjiin liiketiloihin eloa tuova hanke on otettu ilolla vastaan niin asiakkaiden kuin yrittäjien puolelta.

? Vastaanotto on ollut hyvä, iloisia ihmisiä on poikennut päivittäin kymmeniä. Tämä on upea mahdollisuus kokeilla vähittäismyymälää Hämeenlinnan keskustassa, kertoo yrittäjä Anitta Herranen Parolan Rottingista, jonka liike on juuri avautunut Reskalle.

Tämä on upea mahdollisuus, kehuu Parolan Rottingin yrittäjä Anita Herranen.

Tämä on upea mahdollisuus, kehuu Parolan Rottingin yrittäjä Anitta Herranen.

Kaiken kaikkiaan liikkeitä pitämässä on hankkeen aikana 24 yritystä tai yhteisöä. Mukana on monipuolisesti niin sisustuksen ja pukeutumisen, kuin erikoistuotteiden ja palveluidenkin tarjoajia. Pop-Up-liikkeet sijaitsevat keskustan kauppakeskuksissa ja kadunvarren liiketiloissa. Pop-up Hämeenlinna -hankkeen tavoitteena on, että keskustan liiketiloihin saataisiin pysyvästi vuokralle uusia yrittäjiä.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Linnan Kehitys Oy:n Luota-hankkeen ja Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry:n kanssa Pop-up Hämeenlinna -hankkeen, jonka ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia Hämeenlinnan keskustan liiketiloissa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.