Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

PILKE: Aste esiintyy ikärajattomalla keikalla

Aste esiintyy Pilkkeessä ikärajattomalla keikalla. Kuva: Warner Music Live

Hämeenlinnan keskustaan kävelykadulle marraskuussa 2016 avautunut Yökerho Pilke on laajentanut tarjontaansa vuodelle 2017.

Helmikuussa torstaina 2.2. alkaa Pilkkeen Tanssit. Tanssit järjestetään koko kevään ajan aina kuun ensimmäisenä torstaina kello 17-20.

Tanssipaikat ovat useasti kauempana keskustasta ja tämän vuoksi haluttiin tarjota myös keskustassa paikka tanssin harrastajille. Paikan toimivuutta tansseille ja kysyntää keskustassa järjestettävien tanssien osalta kartoitettiin ensin tanssin aktiiviharrastajien kanssa.

Päivätansseja ei haluttu järjestää, sillä työssäkäyvillä ei ole mahdollisuutta osallistua päivällä tansseihin. Tämän vuoksi tanssien ajankohdaksi valikoitui alkuilta, jolloin työpäivän jälkeen ehtii vielä tanssimaan ja kaikki pääsevät hyvissä ajoin kotiin.

Tanssimusiikista vastaa Pilkkeen Tansseissa DJ Ari ja luvassa on nimenomaan perinteistä tanssimusiikkia valssista ja humpasta foksiin ja jenkkaan.

Yökerho Pilkkeen ensimmäinen ikärajaton keikka on perjantaina helmikuun 10. päivänä, kun Aste esiintyy Pilkkeessä.

Lapsille ja nuorille haluttiin antaa mahdollisuus päästä live-keikalle ja tanssimaan kavereiden kanssa. Koska kyseessä on ikärajaton ja lapsille suunnattu tapahtuma, on tapahtuma myös luonnollisesti täysin päihteetön.

Yhteistyössä keikan ja ikärajattoman tapahtuman järjestämisessä on myös Hämeenlinnan Kaupungin nuorisopalvelut.

Nuorille suunnattuja tapahtumia on tulossa kevään aikana maalis- ja huhtikuussa myös lisää, kun Pilkkeessä järjestetään yläkouluikäisten diskot.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.