Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Parkkiperhoilla menestyskesä

Parkkiperhosten ensimmäinen kesä Hämeenlinnassa oli menestys.

Parkkiperhosten ensimmäinen toimintakausi Hämeenlinnassa päättyy tänään. Parissa kuukaudessa he ovat pelastaneet yli 2500 autoilijaa parkkisakoilta.

Kesäisen pelastuspartion avaussesonkia voi luonnehtia monella tapaa onnistuneeksi.

– Myönteistä palautetta on tullut runsaasti kaduilla ja yleisönosastoilla. Moni on tullut kiittelemään, että onpa kerrassaan loistava idea. Että juuri tällaista piristystä keskusta kaipasi, Hämeenlinnan parkkiperhosia paikallisesti markkinoivan Mediapaulit Oy:n yrittäjä Pauli Salokangas sanoo.

– Kaikki myönteinen huomio on satanut tietenkin suoraan yhteistyöyritysten laariin. Myös nuoret hoitivat oman ruutunsa todella mallikkaasti, Salokangas kehuu viittä hämeenlinnalaista kesätyöntekijöitään.

Parkkiperhoset ovat partioineet niillä keskustan kaduilla, joilla on käytössä lipukeautomaatti.

– Ensi kesän tavoite on 6?10 parkkiperhosta. Uskon että siihen päästään, sillä paikallisten yrittäjien kiinnostus oli jo keväällä suurta.

Parkkiperhosidea on lähtöisin Sveitsistä. Sieltä bisneksen toi Suomeen joensuulainen Synergis Oy vuonna 2001. Perhosia on nähty Hämeenlinnan lisäksi Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tarkoituksena on lisätä aikansa ylittäneelle autoilijalle hieman lisää pysäköintiaikaa ja samalla markkinoida mukaan lähteneitä asiakasyrityksiä.

Hämeenlinnalaisista yrityksistä mukana olivat ensimmäisenä kesänä Terveystalo, Prisma, Tori-Apteekki, Uusi Autokauppa ja Autohuolto sekä Timanttiset Tiiriö.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.