Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Parkkiperhosten kesä päättyy: 2400 säästyi parkkisakoilta

Parkkiperhosten toinen kesä Hämeenlinnassa päättyy tänään. Parissa kuukaudessa he ovat pelastaneet noin 2.400 autoilijaa parkkisakoilta. Määrä on lähes sama kuin viime vuonna. Perhosina toimi viisi hämeenlinnalaisnuorta.

? Myönteistä palautetta on tullut runsaasti. Pelastuksista ilahtuneet autoilijat ovat tarjonneet perhosille esimerkiksi mansikoita ja torikahveja kiitokseksi, Hämeenlinnan parkkiperhosia paikallisesti markkinoivan Mediapaulit Oy:n yrittäjä Pauli Salokangas sanoo.

Peppi Perttunen, Heidi Kuisma, Tanja Mylly ja Santeri Nikula pelastivat lukuisia autoilijoita sakoilta.

Peppi Perttunen, Heidi Kuisma, Tanja Mylly
ja Santeri Nikula pelastivat lukuisia autoilijoita sakoilta.

Parkkiperhoset ovat partioineet niillä keskustan kaduilla, joilla on käytössä lipukeautomaatti.

? Vain kehnot ilmat aiheuttivat jonkin verran päänvaivaa. Onneksi rästit saatiin kuitenkin korvatuksi tekemällä pitempää päivää poutasäällä ja lauantaisin.

Parkkiperhosidea on lähtöisin Sveitsistä. Sieltä bisneksen toi Suomeen joensuulainen Synergis Oy vuonna 2001. Perhosia on nähty Hämeenlinnan lisäksi Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Ideana on lisätä aikansa ylittäneelle autoilijalle hieman lisää pysäköintiaikaa ja samalla markkinoida mukaan lähteneitä asiakasyrityksiä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.