Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Nooran Viinibaari on toteutunut unelma

Rohkea veto. Noora Vennamo katseli paikallista ravintolaelämää pari vuotta ja päätti toteuttaa unelmansa omasta viinibaarista. Paikka löytyi ihan pelipaikoilta Skogsterin kiinteistöstä.

Ravintola-alan ammattilaisen päätä ei paleltanut toteuttaa pitkäaikaista visiota keskellä synkintä tammikuuta ja vielä tässä taloustilanteessa.

Ja katso. Ovi alkoi käydä.

Noora-sisä

Noora Vennamon viinibaari sai hyvän vastaanoton. Onnitteluja riipustettiin seinä täyteen.

 

Palaute on ollut rohkaisevaa ja kannustavaa.

– Viesti on ollut se, että kiitos kun uskallat yrittää. Ihmiset tuntuvat näinä aikoina erityisesti kannustavan paikallisia tekijöitä ja osaamista.

 45 asiakaspaikan tila löytyi Skogsterin talosta. Kilpailua on siten kivenheiton päässä Raatihuoneenkatua molempiin suuntiin.

– Ei haittaa. Asiakkaiden hakeutuminen samoihin kortteleihin hyödyttää lopulta meitä kaikkia. Eikä tässä nyt ihan toista vastaavaa anniskelupaikkaa olekaan.

Nooran Viinibaarin bisnesidea syvenee ajan mittaan erityisiin viininmaisteluiltoihin ja asiakastilaisuuksiin.

– Tilausta on. Esimerkiksi entisen kotikaupunkini Turun viini-tasting -illat ovat monen paikoin myyty täyteen kuukausitolkulla eteenpäin -joko ennakkolipuin tai -varauksin. Uskon juttuuni.

Ravintoloitsijan juttu on myös mallibisnes.

Marjo Sjöroosin mallikoulussa mallina ja muotinäytöskoreografina työskennellyt Noora Vennamo aloittaa myös oman mallikoulun.

– Mallikursseja, muotinäytöksiä? Vielähän tässä on viikossa kaksi päivää vapaata.

Teksti jas kuva: Ilkka Peltoniemi 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.