Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Pimeä kauppa lähestyy: Nyt on aika uudistaa kotia

Noblessan sisustusammattilaiset Anja ja Juha Säe alleviivaavat Pimeän kaupan tarjouksellaan sitä, minkä uskovat olevan eduksi kodin ja keittiön uudistamista kaipaaville. Niille, jotka perjantaina uutuuksiin tutustumisen, parhaan keittiön äänestyksen ja kahvitarjoilun lomassa varaavat suunnitteluajan, saavat Noblessa-keittiökalusteista 40 prosentin alennuksen.

Taustakuvien ja muiden sisustustuotteiden uutuudet ovat esillä Noblessan myymälässä Sibeliuksenkadulla.

Taustakuvien ja muiden sisustustuotteiden uutuudet ovat esillä Noblessan myymälässä Sibeliuksenkadulla.

Juuri kotona tehtävät suunnittelu- ja mittauskäynnit ovat yleensä se, missä suunnittelija ja asiakas useimmiten kokevat suurimman yhteisen innostumisen.

? Kannattaa testata, mitä jo pienillä jutuilla voi saada aikaan, sillä kodin laittaminen on kestävää virkistäytymistä. Asiakkaan innostuminen on hauska nähdä, kun saa käytännössä näyttää esimerkiksi välitilalaatoituksen korvaavan taustakuvan vaikutuksen sisustukseen, Anja Säe yllyttää.

Kyse ei silti ole suunnittelijan järjestämästä näytöksestä, vaan parhaimmillaan rohkaisun antamisesta asiakkaan omille suunnitelmille.

? Makuasioita on aina, mutta vieraiden mielipidettäkin tärkeämpää ovat kodin asukkaiden mielipiteet.

Taustakuvien uutuuksien lisäksi Noblessalla on näytillä nyt myös vuoden 2015 malliston ovi- ja tasomallistojen uutuudet.

? Kotia täytyy muistaa pitää kunnossa säännöllisesti, siinä missä esimerkiksi autoakin, Juha Säe huomauttaa.

Tässä taustakuvassa vaikutelmaa on haettu ruokailuvälineistä.

Tässä taustakuvassa vaikutelmaa on haettu ruokailuvälineistä.

Paitsi että suunnittelun aloittaminen nyt takaa ehot tilat esimerkiksi kevään juhliin mennessä, pääsee remontin teettämään tällä hetkellä kaikin tavoin suotuisissa oloissa.

? Talous pyörii edelleen, vaikka uutisten otsikot ovat negatiivisia, mutta hinnat ja toimitusajat ovat kuitenkin huomattavasti edullisemmat kuin noususuhdanteen alkaessa, Säet tietävät.

Pimeän kaupan iltaan osallistumisen yksi motiivi onkin osoittaa, että palveluyritykset kaupunkikeskustassa haluavat olla vireitä.

? Perjantain pidemmän aukiolomme lisäksi palvelemme muutenkin sovittaessa normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.