Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

MUSIIKKI: Sami Saari aloittaa Root´s Club -illat

Wanhassa Pankissa tärähtää torstaina ääneen kuukausittaiset Live Root´s Club -illat. Ensimmäinen vieras on suomalaisen soulin ja rhytm´n´ bluesin kärkimies Sami Saari. Root´s Clubit järjestetään kevään mittaan joka toinen torstai. Housebändinä veivaa kokenut ja taidokas Jake´s Blues Band.

Ravintoitsija Outi Mertamo, tapahtumatuottaja Harri Savolainen ja ravintolapäällikkö Teppo Nevala ovat linjanneet Wanhan Pankin musiikin uusiksi.

Ravintoitsija Outi Mertamo, tapahtumatuottaja Harri Savolainen ja ravintolapäällikkö Teppo Nevala ovat linjanneet Wanhan Pankin musiikin uusiksi.

Kevään muita nimiä Roots Clubilla ovat Markus ?Rhodes-Man? Mantere (21.4.), bluesmimmi Maria Hänninen (5.5.) ja persoonallinen Dave Lindholm (19.5.). Keskiviikkoilloista rakennetaan viikottainen pienemmälle budjetille sopiva Penni Clubi. Lavalle nousee tuntemattomampia bändejä, joille Wanha Pankki tarjoaa lavan ja äänentoiston.

Tapahtumatuottajana Wanhassa Pankissa aloittanut Harri ?Hii? Savolainen sanoo, että bändejä on tarjolla runsaasti.

? Kevään bändit on jo buukattu, mutta syksyä ja talvea ajatellen kannattaa olla yhteydessä, jos esiintyminen Penni Clubilla kiinnostaa.

Penni Clubin musiikkitarjonta tulee olemaan monipuolista.

Musiikkipiireissä soittajana tunnettu Henri Savolainen järjestää Henry´s Club -bileiltoja joka kuukauden viimeinen perjantai.

? Bilemusan lisäksi tullaan kuulemaan erilaisia tribuutti-bändejä. Ja mitä kaikkea Henkka sitten keksiikään, velipoika Harri nauraa.

Kaikille klubeille on vapaa pääsy.

Wanhan Pankin Live Roots Clubilla to 7.4. Sami Saari.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.