Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Luvassa Irwin-covereita Jani Forsmanin & Tuplalinssien voimin

Tuplalinssit päähän ja bailaamaan, opastaa Jani Forsman & Tuplalinssit.

Irwin Goodmanin laajasta tuotannosta löytyy menoa ja meininkiä jokaiseen makuun. Jani Forsman & Tuplalinssit esittävät Irwin-covereita jämäköillä soundeilla, taidokkaalla soitolla sekä Forsmanin sielukkailla tulkinnoilla. Kokoonpano esiintyy Suisto-klubilla lauantaina 18. tammikuuta.

? Ei muuta kuin aurinkolinsseillä varustetut silmälasit messiin ja bailaamaan, yhtye kehoittaa pilke silmäkulmassaan.

Viikonlopun voi Suistolla tosin käynnistää jo perjantaina jolloin alkuillassa soi juureva musiikki, kun lavalle nousee Tinkerbella & Big Bad Bear.

Tinkerbella on tunteikkaasta tulkinnastaan tunnettu, keijukaiseksikin kuvailtu laulaja-lauluntekijä. Hänen äänestään löytyy säröä, synkkien vesien bluesia, salaperäistä jazzahtavuutta ja kaunista maalaisromantiikkaa.

Tinkerbellan aktiivisin ja tunnetuin yhtye on Tinkerbella & Big Bad Bear. Tämä juurimusiikin eri tyylejä sekoitteleva yhtye on saanut huomiota sekä radiosoittoa ympäri maailmaa. Bändin ohjelmistosta löytyy niin omaa kuin lainattuakin materiaalia. Bändin musiikista löytyy myös rouheaa, jopa punkimpaa blues-tulkintaa.

Keijukaismainen Tinkerbella Big Bad Bear-yhtyeineen Suistolla vierailee perjantaina.

Perjantain myöhäisillassa puolestaan lupaillaan olevan tarjolla syviä bassosoundeja vuosikymmenen ensimmäisellä STRGGL-klubilla.

Kollektiivin järjestämä klubi esittelee uutta elektronisen musiikin osaamista, kun perjantaina 17.1. juhlitaan tuottaja-artisti KNKV?:n uuden EP:n julkaisua. Artisti on työstänyt pitkään ja hartaudella uutta projektiaan ja soundi on viimeisen päälle hiottua. KNKV? sukeltaa kappaleissaan suoraan IDM:n syvään päätyyn nopeilla rytmeillä ja hypnoottisilla bassosaundeilla.

Lavalle nousee myös UG-lahjakkuus Crystal Atos, jonka synkät trap-vaikutteiset instrumentaalit tuovat pimeää energiaa kaamoksen keskelle. Alataajuuksia ei tästäkään setistä tule puuttumaan, kun artisti nousee rytmeineen jostakin ambientin ja noisen valtaamasta usvasta.

Illan levymusiikista vastaa STRGGL Collective.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.