Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

LOUNAAT: Neste K Idänpää tarjoaa runsautta

Tässä vasta puolet buffetissa olleista pääruokavaihtoehdoista. Kuva: Juha Reinikainen.

Neste K Idänpään Koon keittiö viritettiin muutama vuosi sitten hyvään iskuun ja kohteesta on puheiden mukaan tullut kaupungin itäpuolen kotiruokalounaiden ykkönen.

Nousu noteerattiin jo edellisessä ravintolaäänestyksessämme ja nyt Nesteelle on sadellut ääniä myös vuoden 2023 lounasravintolaa valittaessa.

Testilounaalla on tarkoitus maistella listan mukaista kaalilaatikkoa ja kanaa. Kun tarjolla onkin myös yhtä paikan bravuureista, lihamureketta eiliseltä lounaalta, suunnitelmat menivät uusiksi.

Lasken buffetista runsaan salaattitarjonnan sekä muusin ja currylla hyvin maustetun riisin lisäksi peräti neljä pääruokaa: pienet kanafileet, kievinkanan, kaalilaatikon ja lihamurekkeen. Ohhoh!

Salaattipöydän erottuvin tuote on tonnikalapastasalaatti ja kiitosta heltiää myös hyvin tarjolla oleville salaattikastikkeille.

Mureke ja muusi ovat sitä millaiseksi paikan mielsinkin takavuosien perusteella. Kohtuullisen mausteista mutta silti kaikkien suuhun sopivaa.

Toinen pääruokavalintani, irtonainen ja hyvin maustettu riisi sekä täyttä laatua olevat kanafileet voisivat laadultaan jo itsessään olla yhden ruokalajin lautaslounas.

Kun Nesteeltä löytyy myös Subwayn myyntipiste, yrityksen asiakkaille tarjoama kokonaisuus on sitä mitä kaupunkiasutuksen reunamilla ja yhden sisämaan valtaväylän varrella kuuluukin.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.