Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Sami Rajaniemi jatkaa Kerhon maalilla

Hämeenlinnan Pallokerho ja maalivahti Sami Rajaniemi ovat tehneet jatkosopimuksen. Pelaajasopimus kattaa kauden 2024-25. Kuluvalla kaudella Rajaniemi on noussut Kerhon ykkösmaalivahdiksi ja on tilastojen valossa koko Liigan kärkeä.

Tähän mennessä Rajaniemi on torjunut HPK:n maalilla 31 ottelussa ja torjunut lähes 800 laukausta, joka on kirkkaasti eniten Liigassa. Rajaniemen torjuntaprosentti 92,15 on sarjan paras vähintään 20 ottelua pelanneista maalivahdeista.

Ensi kausi tulee olemaan Rajaniemen kolmas HPK:ssa ja 13. Liigassa. Kerhon lisäksi Rajaniemi on edustanut urallaan JYPiä, Pelicansia, Kärppiä ja Jukureita. Ennen Kerhoon saapumistaan Rajaniemi torjui SHL:ssa Timrån maalilla.

– Elämän ja urheilun palapeliä kootessa vaihtoehtoja hartaasti harkiten kokonaisuus ratkaisi, kommentoi Rajaniemi itse päätöstään valita Kerho ensi kauden seurakseen.

HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki on tyytyväinen saadessaan pitää luottovahdin joukkueessa.

– Sami Rajaniemi on ollut yksi joukkueemme johtavista pelaajista ja hän on myös yksi sarjamme parhaista maalivahdeista. On hienoa, että hän jatkaa HPK:ssa myös ensi kaudella, Rajamäki kommentoi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.