Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Lidl käynnisti erikoisliikkeiden siirtymän Tavastilaan

Lidlin myymälän avautuminen Kauppakeskus Tavastilassa siirtyy aiottua myöhemmäksi eli vuodenvaihteen yli, mutta kauppakeskukseen on silti jo siirtynyt useita aiemmin Reskalla toimineita erikoisliikkeitä. Lahja ja Sisustus Onni sekä Kenkä-Oscar saavat seurakseen huomenna avautuvan muotiliike Olivian.

? Varmasti muutot liittyvät myös Lidlin tuloon, ihmiset uskovat, että nyt täällä alkaa tapahtua, sanoo Tavastilan kiinteistön omistavan Jenny ja Antti Wihurin rahaston kiinteistöpäällikkö Jukka Lehmusvirta.

Kenkä-Oscar on juuri avannut uuden myymälän Tavastilassa.

Kenkä-Oscar on juuri avannut uuden myymälän Tavastilassa.

Kiinteistöpäällikkö Lehmusvirran mukaan muitakin liiketiloja koskevia yhteydenottoja on ollut. Kaupallisesta käytöstä vapaisiinkin tiloihin on ideoitu toimintaa, sillä entisissä muotiliikkeen tiloissa harjoittelee tanssikerho Pivot.

Lidlin avautumisen siirtyminen vuodenvaihteen yli liittyy ketjun omiin aikatauluihin. Lidlillä on valmisteilla useiden myymälöiden avaaminen Suomessa lähiaikoina.

? Lukkoon lyötyä aikataulua heidän kanssaan ei ollut. Aluksi näytti, että myymälä voisi avautua ennen vuotta 2016, mutta nyt se menee vuodenvaihteen yli. Muutostyöt ovat vasta suunnitteluvaiheessa mutta liiketilan muoto sopii heidän konseptiinsa hyvin, Lehmusvirta arvioi.

Siitä, muuttuuko pysäköinti Tavastilan pysäköintialueella maksuttomaksi jo ennen Lidlin avautumista, ei Lehmusvirran mukaan ole varmuutta.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.