Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Kirjailijailtoja Hämeenlinnan pääkirjastossa syksyllä

Peruskorjauksesta kuoriutuvan Hämeenlinnan pääkirjaston kaunokirjailijavieraita ovat syksyllä 3.9. Heidi Köngäs (kertoo romaanistaan Mirjami), 9.9. Johanna Venho (kertoo romaanistaan Ensimmäinen nainen), 22.9. Maritta Lintunen (kertoo romaanistaan Kirjeitä Suolavuonolta) ja 14.10. Johanna Vuoksenmaa (kertoo esikoisromaanistaan Pimeät tunnit).

29.10. kantahämäläisten kirjailijoiden yhdistys Vana -66:n Kirjasato-illassa on mukana useita esiintyjiä ja 4.11. Kjell Westö ja Juha Itkonen kertovat teoksestaan 7+7 osana Svenska veckan -tapahtumaviikon ohjelmaa).

1.12. järjestettävässä Miten pidän kirjapäiväkirjaa -tilaisuudessa on mukana Jukka O. Mattila ja muita vieraita, joilla on erilaisia tapoja kirjata omaa lukemistaan.

Tietokirjallisuuden alan vieraita ovat esimerkiksi 14.9. psykologi Jouni Luukkala (Osalliseksi onnellisuudesta), 23.9. FT Heikki Rausmaa (Lennart Meri)  ja 20.10. kirjailija Eero Ojanen ja OTM, VT, lingvistijuristi emerita Euroopan neuvostossa Unnukka Stenqvist (Suomalaisen laki- ja hallintokielen kehitystä Jaakko Juteinista Euroopan neuvostoon).

Useimmat tilaisuudet alkavat kello 17.30 ja ovat kestoltaan tunnin. Ne pidetään Leino-salissa, jonne voidaan koronasyistä ottaa maksimissaan 30 kuulijaa. Poikkeus ovat 14.10. ja 4.11. tilaisuudet, jotka pidetään kirjastotorilla.

Ajantasaiset ohjelmatiedot, lisäykset ja muutokset voi katsoa Vanamokirjastot.fi-verkkokirjaston Tapahtumat-osiosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.