Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Kaupunkilaiset mukaan ideoimaan Aulangon Katajiston mahdollisuuksia

Linnan Kiinteistökehitys lähtee etsimään uutta elämää Aulangon Katajiston alueelle. Vuokrasopimus nykyisen yrittäjän kanssa loppuu lokakuun lopussa ja nyt on aika tarkastella myös koko alueen käyttötarkoitusta. Etsinässä on yhteistyökumppani, joka näkee alueen tarjoamat mahdollisuudet laajasti ja on valmis panostamaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Vuonna 2015 Hämeenlinnan kaupunki siirsi omistamansa, Aulangon Katajiston alueella sijaitsevan, Aulangon Kievarin sekä Aulankojärven rannalla sijaitsevan Aulangon Heikkilän Linnan Kehitys Oy:n tytäryhtiölle, Linnan Kiinteistökehitys Oy:lle. Linnan Kiinteistökehitys auttaa toteuttamaan ja kehittämään Hämeenlinnan fyysisiä ympäristöjä.

? Leiriytyminen ja muu Katajiston alueen toiminta loppuu tämän kesän jälkeen eikä uutta sopimusta ole vielä tehty kenenkään kanssa, sanoo Linnan Kiinteistökehitys Oy:n toimitusjohtaja Harri Laine.

Katajiston alue on olennainen osa Aulangon matkailullista kokonaisuutta, joka kerää jo nyt vuodessa noin 300.000 vierailijaa.

? Se, puhutaanko kiinnostuneiden kanssa vain nykyisestä leirintäalueesta vai koko Katajiston tilasta, joka ulottuu aina Metsäkylän kartanon rajaan asti, riippuu ideasta. Ainoa rajaus on, että ranta halutaan pitää kaikille kaupunkilaisille avoimena. Myös Aulangon Heikkilän lomakylän alueesta Aulangonjärven rannalla voidaan keskustella, sillä senkin toiminta loppuu tämän kesän jälkeen, Laine kertoo.

Linnan Kiinteistökehitys toivottaa myös hämeenlinnalaiset mukaan ideointitalkoisiin ja kaikille avoin Aulangon Katajiston alueen vaikuttamiskanava avataan elokuussa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.