Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 5 m/s N
 

Poliisi toivoo tolkkua pysäköintiin Iron Maidenin konsertin aikana

Keskiviikkona 29.6. kokoontuu jälleen festarikansaa Kantolan tapahtumapuistoon Hämeenlinnaan kuuntelemaan brittiläistä Iron Maiden -yhtyettä ja sen lämppäribändejä. Viimevuotiseen tapaan myös Hämeen poliisi on mukana tapahtumassa vahvennetuin resurssein.

Poliisipartiot valvovat tapahtumaa maalla ja vesillä. Veneily ja ankkuroituminen kielletään jälleen tapahtumapuiston ja veneväylän välisellä alueella. Veneväylän ja Visamäen puoleiselle alueelle kieltoa ei uloteta.

Viime vuonna AC/DC:n konsertti ja yö sen jälkeen sujuivat poliisin näkökulmasta erittäin sopuisasti, eikä konserttiväki työllistänyt poliisia konsertin jälkeen. Konsertin aikana poliisi joutui kuitenkin viemään putkaan melkein parikymmentä juhlinnasta pahasti väsähtänyttä.

Tänä vuonna järjestäjä ei ole varannut erityistä pysäköintialuetta tapahtumaan saapuville autoilijoille. Tästä syystä jokainen joutuu etsimään ajokilleen pysäköintipaikan kaupungista tai lähialueilta. Poliisi toivoo, ettei ajoneuvoja jätettäisi niin että niistä aiheutuu vaaraa tai haittaa, eli ettei esimerkiksi pysäköitäisi autoa kiinteistöjen ajoteiden eteen tai pelastusteille. Luottokortit ja muu arvotavara kannattaa jättää kotiin ja ottaa mukaan väentungokseen vain välttämätön.

Poliisikin suhtautuu tapahtumaan juhlamielellä ja toivoo yleisön nauttivan musiikista leppoisissa ja ystävällisissä tunnelmissa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.