Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Kalvolan asukasillassa keskustellaan uudesta kirjastosta

Kalvolan kirjasto muuttaa Iittalan hyvinvointikeskukseen nykyisen aikataulun mukaisesti  syyskuussa 2017. Kirjaston palveluihin tulee muutoksia. Kalvolan kirjasto järjestää asukasillan tiistaina 22.11. kello 17?19. Tilaisuudessa kuunnellaan asukkaiden ideoita, kerrotaan suunnitelmista ja keskustellaan yhdessä uudesta kirjastosta.

? Mielestäni kirjaston muutto hyvinvointikeskukseen on hyvä asia, sillä pääsemme uusiin tiloihin keskelle kylää, ja tavoitamme näin uusia asiakkaita. Kaikki Iittalan nykyiset palvelut ovat lähellä, ja uudessa hyvinvointikeskuksessa on saman katon alla monia hyvinvointia lisääviä palveluja kirjaston lisäksi, sanoo Kalvolan kirjaston kirjastonhoitaja Ulla Hämäläinen-Pelli.

Koulun ja päiväkodin kirjastopalvelut taataan lisäksi kirjastoautolla. Kalvolan kirjaston siirryttyä Iittalan palvelukeskukseen koulun pihaan tulee kirjastoautopysäkki.

? Iittalan hyvinvointikeskuksesta tulee iittalalaisten olohuone, jossa on monenlaista toimintaa asukkaille. Se lisää myös yhteisöllisyyttä kylässämme, sanoo Ulla Hämäläinen-Pelli.

Kalvolan kirjaston asukasillan tiistaina 22.11.2016 klo 17.00-19.00 Kalvolan kirjastossa (Hollaajantie 3). Kahvitarjoilu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.