Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Jouluradio soi tauotta

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tarjoaa kaikille hämeenlinnalaisille jälleen Jouluradion, joka soi kanavalla 91,0 MHz. Jouluradio on mainokseton vuotuinen radiokanava, joka soittaa tauotta musiikkia loppiaiseen asti.

-Jouluradio on vakiinnuttanut paikkansa monien suomalaisten ja myös hämeenlinnalaisten sydämissä. Se soi muun muassa työpaikoilla, kahviloissa ja muualla kaupungilla. Se tavoittaa tasaveroisesti kaikki seurakuntalaiset ja edustaa uutta kirkollista perinnettä, sanoo seurakunnan tiedotuksen neuvottelukunnan puheenjohtaja Ilkka Iivari.

Jouluradion kanavaperheeseen kuuluvat ruotsinkielinen Julradion, lasten ja lapsenmielisten Pikku jouluradioKauneimmat joululaulut, jolta voit kuunnella kaikkein rakkaimmat ja toivotuimmat kappaleet sekä uudet tulokkaat Xmas ja Rouhea joulu.  Xmas tarjoilee kevyen musiikin jouluhelmiä ja Rouhea joulu lupaa soittaa rokkaavimmat joulukappaleet ja pilke silmäkulmassa tehdyt versiot.

Jouluradio soi Hämeenlinnan seudulla ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Joulumusiikin erikoiskanava löydettiin hyvin, ja seurakunta on saanut pelkästään myönteistä palautetta kanavan tarjoamisesta. Seurakunnan facebook-sivuilla Jouluradiota kiitettiin viime jouluna vuolaasti: ?Aivan ihanaa ja erilaistakin joulumusiikkia. Voisin kuunnella läpi vuoden.? ?Oli mukavaa ja rauhallista kuunneltavaa. Levyt valittu hyvin. Toivottavasti tulee jatkumaan.?

Jouluradioon voi lähettää vinkkejä vähemmän kuullusta joulumusiikista osoitteeseen musiikki@jouluradio.fi. Toivelaulukonsertti lähetetään Jouluradion pääkanavalla lauantaisin kello 14?16 ja uusintana sunnuntaisin kello 18?20.

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.