Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Jazz & Blues goes to Kapakka tulee jo 8. kertaa

Tawastia Group järjestää ensi viikonvaihteessa Jazz & Blues Goes To Kapakan nyt jo kahdeksatta kertaa. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana menoa on tarjolla Hotelli Emilian kesäterassilla, kävelykatu Reskalla, Ravintola Piparkakkutalon kellarissa sijaitsevassa Albertin Kellarissa ja Cafe Bar Skogsterissa.

Tämänvuotiset esiintyjät ovat Blassics DJ’s, Lady Nana & The Band, Electric Beat Orgy, Aromaa-Paranko-Malin trio plays Eric Clapton, Sting and John Mayer sekä Jukka Syrenius Band. Paikallista musiikkiosaamista edustavat trio Aleksi Aromaa-Antti Paranko-Lauri Malin ja Blassics DJ’s (Tuure Tammi & Jari Sarkkola).

Yksi kiintoisa tuttavuus on perjantaina puolilta öin Skogsterissa aloittava Electric Beat Orgy joka soittaa tunnettuja pop-kappaleita ennenkuulumattomina sovituksina. Lavalla on neljä mikrofonia, kontrabasso ja akustinen kitara.

Samu Paanasen beatbox paloittelee huoneilman napakasti tanssitaviin siivuihin. Ilkka Kainulaisen slam-kitarismi aukaisee leukaluut ihmetykseen. Kalle Marttilan kontraläpsyttelyssä on jotain eroottista latausta. Ja Pekka Louhimon vokaalit liitävät rytmisen ihmeen päällä kuin lintu.