Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Identiteettityön tulokset julki ensi viikolla

Hämeenlinnan kaupunki toivottaa kaikki tervetulleeksi keskiviikkona 14.6. Raatihuoneen juhlasaliin kuulemaan kevään aikana toteutetun identiteettityön tuloksia.

Koko aineiston kattava analyysi on tehty ja valmis julkaistavaksi. Luvassa on siis kunnon setti tietoa siitä, mistä meidät hämeenlinnalaiset on tehty.

Identiteettikyselyssä kysyttiin myös, kuinka moni olisi valmis ottamaan Hämeenlinna-aiheisen tatuoinnin. Myöntävästi tähän kysymykseen vastasi 15 prosenttia.

Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä fiilistelemään Hämeenlinna-aiheista tatuointia, sillä tilaisuudessa jaossa olevat tatuoinnit eivät ole pesunkestäviä.

Tatuointien aiheet sen sijaan ovat aitoja ja aikaa kestäviä Hämeenlinna-klassikkoja: linna, kylmänkukka, vaakuna ja asemakaava.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu 60 nopeimmalle hämäläiselle. Kahvitarjoilu ja tatuointien jako alkaa kello 16.30.

Identiteettityön tulosten esittely alkaa kello 17 ja kestää 18.30 saakka.

Tilaisuudessa strategiajohtaja Markku Rimpelä on alustamassa identiteettityön tarkoitusta ja merkitystä kaupungille.

Tämän jälkeen identiteettityön lopullisen analyysin tuloksia ovat selvittämässä Punctum & Studium Oy:stä tutkija Juho Haavisto ja muotoilija Paula Susitaival.

Tilaisuuden lopussa on varattu aikaa keskustelulle. Tilaisuudessa palkitaan myös identiteettikyselyn arvonnassa voittaneet.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.