Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Kino Tavastilla lisää lumoavia klassikkoja ja mielenkiintoisia uutuuksia

Elokuvayhdistys Kino Tavastin ja BioRex Verkatehtaan yhteistyö syvenee kahdella uudella minisarjalla.

Kino Tavastin järjestämiä näytöksiä on syksystä alkaen BioRexissä joka tiistai kello 18 syyskuusta joulukuulle.

KAVIn (Kansallisen audiovisuaalisen instituutin) aluesarjan seitsemän elokuvan lisäksi on tarjolla myös kolmen klassikon ja kolmen uudehkon laatuelokuvan paketit.

Kaikki halukkaat katsojat eivät ole mahtuneet nelossalissa esitettäviin KAVIn näytöksiin, joten Kino Tavast  vastaa kysyntään lisäämällä ohjelmistoon klassikkoja 119-paikkaisessa kolmossalissa.

Myös uusia elokuvia on toivottu lisää Kino Tavastin ohjelmistoon.

– Näytöksissä jäsenemme tai vierailijat esittelevät yleisölle elokuvat, ja katsojilla on mahdollisuus jäädä  BioRexin kahvilaan keskustelemaan katsomiskokemuksesta. Emme kutsu vain katsomaan elokuvaa vaan  tarjoamme halukkaille näytöksen jälkeen yhteisöllistä kokoontumista ja mielen hyvinvointia tukevaa ajatusten vaihtoa, toteaa puheenjohtaja Taneli Hiltunen.

Yleisö voi äänestää klassikkosarjan avauselokuvaa. Äänestyksessä ovat mukana Truffaut?n 400 kepposta (1959), Camus´n Musta Orfeus (1959) ja Kieslowskin Veronikan kaksoiselämä (1991).

Äänestää voi kirjoittamalla elokuvan nimen ja lähettämällä sen sähköpostitse kinotavast(a)gmail.com maanantaihin 12.6. mennessä.

Klassikot julkistetaan äänestyksen päätyttyä, ja uusien elokuvien kolmikko puolestaan alkusyksystä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.