Perjantai 29.09.2023
Nimipäivät: Mikko, Mika, Mikael, Mikaela, Miika

Tuuli:
 

Hämeenlinnan Taiteiden yön ohjelmahaku on alkanut

Jo perinteeksi muodostunut Hämeenlinnan Taiteiden yö juhlii viisivuotistaivaltaan elokuun 25. päivänä yhdessä Verkatehdas Oy:n 10 vuotissynttäreiden kanssa. Taiteiden yön tapahtumapaikkoina ovat Verkatehtaan lisäksi kaikki tutut paikat: Linnanniemi, Kauppapaikka Tavastila, Wetterhoff, keskustan alue sekä  Kumppanuustalo.

Toni Haavisto, Mimmi Pearlman ja Natalia Perepelkina kuuluivat viime vuoden ohjelmistossa nähdyn Fauna in Sauna -tapahtuman järjestäjiin.

Taiteiden yötä koordinoiva Hämeenlinnan Teatteri ja tapahtumakoordinaattori Rosaliina Munnukka haastavat niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, seurat ja organisaatiot tuottamaan runsaasti ohjelmaa Taiteiden yöhön aiempien vuosien tapaan.

Taiteiden yön ohjelma elää h-hetkeen saakka. Osaksi painettua ohjelmalehtistä pääsee, kun ilmoittautuu 4.8. kello 16 mennessä.  Maksuttomissa Hämeenlinnan Taiteiden yön karnevaaleissa on ollut aiempina vuosina mukana satoja kaikenikäisille sopivia tapahtumia ja ohjelmanumeroita. Vuoden 2016 ohjelma on nähtävissä tapahtuman nettisivuilla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.