Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Hämeen Rahasto palkitsi ohjaaja Marja Myllyniemen

Toiminnanjohtaja, ohjaaja Marja Myllyniemi sai Suomen Kulttuurirahaston Hämeen rahaston vuoden 2016 palkinnon 10 000 euroa.

Hämeenlinnassa asuva Marja Myllyniemi on tehnyt ansioitunutta ja ainutlaatuista työtä lasten ja nuorten parissa hämeenlinnalaisessa Miniteatterissa jo useita vuosikymmeniä. Marja Myllyniemen ansiosta Miniteatteri on saanut tunnustusta lasten oikeuksia käsittelevistä esityksistään Suomessa ja ulkomailla.

Marja Myllyniemi sai vuoden 2016 Hämeen Rahaston taidepalkinnon.

Marja Myllyniemi sai vuoden 2016 Hämeen Rahaston taidepalkinnon.

Perusteluissa sanotaan, että Marja Myllyniemi on laaja-alainen ja rohkea kulttuurin monitoiminainen, joka on ollut synnyttämässä yli sataa lasten- ja nuorten produktiota ja teatteriesitystä.

Hän on opiskellut laajasti ja tekee yhteistyötä monipuolisesti eri taidelaitosten kanssa. Marja Myllyniemi on tehnyt myös menetelmäoppaan, jossa hän valottaa kokemuksiaan lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Marja Myllyniemi on innovatiivinen ja innostunut haastavien näytelmien tekijä. Hän on vaikuttanut positiivisesti monen lapsen ja nuoren kehitykseen, saanut heidät ymmärtämään ja sisäistämään taiteen merkityksen. Rohkaisu, vapaaehtoisuus ja kiireettömyys ovat hänen arvokkaita metodejaan.

Lisäksi Marja Myllyniemen opetuksesta on myöhemmin syntynyt useita teatterin ammattilaisia. Hänen työnsä on äärimmäisen arvokasta ja tärkeää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.