Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Grilli-illat Le Blasonin kesän kärkenä

Jani Aaltonen haluaa terassin lyövän ensi kesänä kunnolla asiakkaiden tietoisuuteen. Aaltonen oli mukana luomassa ranskalaisravintola Le Blasonia, nyt hän on Vaakunan hotellinjohtaja.

Rento yhdessäolo ja all you can eat -grillibuffetit. Hotelli Vaakunan hotellinjohtajana huhtikuun alusta asti työskennelleen Jani Aaltosen vastaus on selvä, kun häneltä tivaa Vaakunan alakerrassa toimivan Le Blasonin ja Vaakunan terassin kesän kärkeä. Juhannuksen jälkeen seitsemänä viikonloppuiltana järjestettävät grilli-illat saavat kylkeensä hyvin teemoitetun juomapuolen.

? Juomapuolelle tulee pink & black -teema. Tarjoilemme muun muassa rosesiideriä ja -kuoharia sekä sampanjaa ja vastaavasti juomia tummasta oluesta tummaan rommidrinkkiin, Aaltonen lupaa.

Aaltonen kertoo, että terassilla olon halutaan muutenkin lyövän kunnolla läpi. Kesäterassi aukeaa arkipäivisn kello 16 ja lauantaisin kello 13.

Kesätunnelmasta pääsevät nauttimaan myös veneilijät, sen takaavat asiakkaiden vapaassa käytössä olevat laiturit.

? Olemme myös mukana tietyissä isoissa Hämeenlinnan tapahtumissa. Esimerkiksi Linna Jazzin aikaan meillä on livemusiikkia.

Tavoitteena on palvelun kehittäminen kautta linjan.

Kesäjano sammuu oluella.

? Helsingistä on tulossa Bar Academyn väkeä kouluttamaan henkilökuntaamme.

Ranskalaisravintola Le Blason on avoinna kesän läpi sunnuntaipäiviä lukuunottamatta ja ruokalistansa ravintola uusi toukokuun 14. päivänä.

Erillistä terassilistaa ei ole vaan kaikkia ruokalistan annoksia saa tilattua myös terassille. Spesiaalina on päivän kala, joka vaihtelee aina tarjolla olevan saaliin mukaan.

Vuoden järvihotelliksi valitun Vaakunan käyttöaste on tänä vuonna selvästi viime vuotta parempi. Suosittu kokoushotelli vetää myös kesämatkailijoita.

? Heinä?elokuu ovat meille tosi hyviä, heinäkuu on yksi parhaimpia kuukausiamme, Aaltonen kertoo.

Hän kertoo olevansa iloinen myös siitä, että Hämeenlinnan seudulle on perustettu matkailun edistämisen työryhmä. Myös Vaakunassa mietitään keinoja koko toimialan piristämiseksi.

? Hotelli Vaakunan sisätilojen kuvamaailmaan on määrä tuoda koko seudun maisemia, intoilee Aaltonen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.