Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Flowpark on palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyrityksenä

Jari Roive toivotti kävijöitä tervetulleeksi seikkailemaan Ahvenistolle toukokuussa 2016. Kuva: Miia Salminen

Flowpark on palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyrityksenä. Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati palkitsi Flowparkin kasvuhalukkuudesta, rohkeudesta ja halusta investoida kotimaan matkailuun. Tunnustus jaettiin Tampereen Supermessuilla tänään perjantaina.

Flowpark on vuonna 2010 toimintansa aloittanut seikkailupuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi kuudella puistolla, joista osa toimii franchising-periaatteella. Flowpark Ahvenisto on osa Ahveniston Toimintapuistoa ja toimii yrittäjävetoisesti TG Ahvenisto Oy:n alla.

? Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-
ajan aktiviteeteille. Alusta asti on ollut selvää, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua, kertoo King of Monkeys Janne Kalhama.

Valinnassa painotettiin myös yrityksen luontoa kunnioittavaa toimintatapaa sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Palkintoraati antoi tunnustusta myös sille, että henkilökunnan koulutukseen panostetaan yrityksessä jatkuvasti.

? Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja Flowpark kouluttaa ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa, kuvaa palkintoraadin edustaja Jari Ahjoharju, projektijohtaja VisitFinlandista.

Antti Nurkka esitteli ensi viikolla aukeavaa Flowparkia aiemmin tällä viikolla. Kuva: Juha Reinikainen

Flowpark on liikunnallinen matkailukohde, jonka brändin vahvistamiseen ja konseptin kehittämiseen kiinnitetään vahvasti huomioita ja Flowparkista onkin muodostunut yleistermi seikkailupuistoille. Kalhaman mukaan puistoon voi tulla yhtä lailla pitämään vaihtoehtotreenit tai viettämään koko perheen lomapäivää.

? Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan.

Flowpark Ahveniston seikkailukesä alkaa vappuviikonlopun perjantaina Ahveniston Toimintapuiston Flowpark-seikkailuhuvipuisto sekä Minetti-kahvila avautuvat vappuperjantaina 28.4.2017.

Lue myös: Flowpark avautuu vapun alla.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.