Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

AHVENISTO: Flowpark avautuu vapun alla

Ahveniston Toimintapuistossa sijaitsevan Flowpark-seikkailuhuvipuiston toinen kokonainen kausi käynnistyy ensi viikon perjantaina eli huhtikuun 28. päivänä. Ryhmiä puistossa on käynyt jo aiemmin huhtikuussa, mutta vapun alla sisäänpääsy avautuu kaikille.

Yläilmoissa temppuilun lisäksi tarjolla on pre-vappu -meininkiä.

Ahveniston palvelut muodostavat kompaktin kokonaisuuden, sanoo Antti Nurkka. Kehittämistä silti mietitään jatkuvasti.

? Haemme vappufiilistä ilmapallojen, munkkien ja siman voimin ja toivottavasti on hyvä sää, jotta saamme kahvilan terassin auki, puiston markkinoinnista vastaava Antti Nurkka TG Ahvenistosta sanoo.

Vappuaaton ja -pyhät puisto on kiinni, mutta muuten toukokuussa auki säännöllisesti.

Loppukesästä 2015 avautunut Flowpark Ahvenisto on yksi osa Ahveniston Olympiapuistoon syntynyttä uutta elämystarjontaa. Flowparkin ja kesäkahvilan toiminnasta sekä vuoden liikuntapaikkana juuri palkitun maauimalan lipunmyynnistä ja uimavalvonnasta sekä myös uimarannan valvonnasta vastaava TG Ahvenisto lähtee kesään 2017 ilman suuria muutoksia.

? Työntekijätkin ovat aika lailla samaa porukkaa. Vilkkaimpina kesäpäivinä paikalla on yhtä aikaa yli 10 työntekijää ja kaikkiaan palkkalistoillamme on lähes 30 henkilöä henkilöä, Antti Nurkka kertoo.

Flowparkin aukioloaikoja on selkeytetty asiakaskyselyn pohjalta ja nyt kesä on jaettu aukioloaikojen osalta kuuteen eri jaksoon.

? Liikut Sää -messujen kävijäkyselyssä saimme muuten positiivista palautetta, mutta aukioloajoista myös jonkin verran negatiivista palautetta. Aukioloajat ovat haastava paikka, koska kysyntä vaihtelee voimakkaasti ajankohdan mukaan.

Maauimalaan on taas ensi kesäksi tiedossa pysyvästi pieni Wibit-vesihuvipuisto ja kesäkuun ensimmäisestä viikonlopusta alkaen alkaen SuperWibit joka perjantaiksi ja lauantaiksi aina elokuun loppuun asti.

Tapahtumakulttuuria on tarkoitus edelleen jalostaa erilaisin teemapäivin, kuten kuutamouinnein. Flowparkiin taas on luvassa muun muassa Kesäyön seikkailu.

Aukioloaikoja on säädetty kesän kulun mukaan selkeämmiksi kokonaisuuksiksi, Antti Nurkka kertoo.

Olympiapuiston pysyvät toiminnot muodostavat Antti Nurkan mielestä nykyisellään kompaktin paketin.

? Tällä hetkellä tämä toimii todella hyvin, mutta jatkuvasti mietimme kuinka palveluita kehitetään ja mitä uusia palveluita voimme tarjota.

Hän muistuttaa, että Ahvenisto halutaan edelleen säilyttää kaikkien hämeenlinnalaisten paikkana, mutta samalla palveluita pitää kehittää, jotta alue toimisi vetovoimaisena pidemmältäkin matkustaville.

? Haluamme seurata liikunta-alan megatrendejä ja tarjota ihmisille uusia elämyksiä, mutta myös kunnioittaa ympäröivää luontoa. Ahvenistohan valittiin hiljattain Suomen Luonnonsuojeluliiton sadan luontohelmen joukkoon. Toivomme myös luontoympäristölle suurempaa huomiota mitä se on tähän asti saanut, Antti Nurkka toteaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.