Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Ex-juustovaras Vallu Vankilarotta seikkailee syyslomaviikoilla

0 RHämeen linna ja Vankilamuseo tarjoavat puuhaa koko perheelle koulujen syyslomaviikoilla, 11.?26.10. Historian polku Hämeen linnassa ja Vallu Vankilarotan tarinaseikkailu Vankilamuseossa ovat omatoimisia tehtäväratoja, joita kiertämällä museokohteissa voi viettää aikaa lasten kanssa.

Historian polulla tutustutaan linnan kiehtovaan ja jännittävään historiaan. Tehtäväkierros sopii kaikenikäisille ja vaatii hiukan kekseliäisyyttä, kiinnostusta historiaan ja seikkailumieltä. Historian polun kysymykset ovat monivalintakysymyksiä ja jokainen vastaaja löytää vastauksen päättelemällä, arvaamalla tai tietämällä.

Historian polkua voi edetä joko yksin tai joukolla. Polun kiertäminen kestää niin kauan kuin linnan muurien sisällä haluaa viihtyä. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Hämeen linnan museokaupan tuotepalkintoja.

Vallu Vankilarotan tarinaseikkailu pehmentää pienempien vieraiden museokäyntiä hiukan jännittävässä vankilaympäristössä. Tehtäväpisteillä tutustutaan tapansa parantaneen ex-juustovaras Vallun tarinaan ja vieraat tekevät esimerkiksi vankilan tunnistekortin, johon piirretään oma kuva ja painetaan sormenjäljet.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.