Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Cantina Pannuhuone tarjoaa tuoretta Goodmanin kupeessa

Ravintoloitsijat Helena ja Timo Lyytinen iloitsevat myös ravintolan päivänpaisteisesta terassista.

Kauppakeskus Goodmanin vieressä, moottoritien katteella heinäkuun alussa aloittanut Cantina Pannuhuone houkuttelee aterioitsijoita tuoreella ruoalla.

? Pääideana on valmistaa ruoka itse tuoreista raaka-aineista. Listamme on ehkä suppeampi kuin monella muulla Hämeenlinnassa, mutta esimerkiksi yhtään annosta pakastekalaa emme ole myyneet, sanoo ravintoloitsija Timo Lyytinen.

Kalaa Cantina Pannuhuoneen onkin listalla vain silloin, kun sitä saadaan tuoreena.

? Heti käymme hakemassa, kun kalaa vain jostain tuoreena saa. Muikut ja muusi sekä kuha ovat olleet kysyttyjä, sanoo Helena Lyytinen.

Itse ja tuoreista raaka-aineista valmistetaan esimerkiksi myös Pannuhuoneen maistuvat kastikkeet, majoneesit ja jauhelihapihvit.

Lyytiset pitävät yhä myös Café Pannua Kauppakeskus Linnassa mutta kahden ravintolan konsepti on hyvin erilainen.

? Täällä meillä on mukana anniskelupuoli ja annoslounaat pöytiin tarjoiltuna.

Lounasta on tarjolla arkisin kello 11?15 ja alacarte-annoksia voi tilata koko päivän ajan.

? Alacartemmekin on suppeahko, tuoreus ja laatu säilyy parempana kuin laajaa listaa pidettäessä, Timo Lyytinen sanoo.

Käyttöä on kesän aikana riittänyt myös terassille, johon aurinko pääsee paistamaan koko päivän ajan. Rauhallisempaa tilaa kaipaaville taas löytyy sisätiloista joko kokonainen osasto ravintolan takaosassa tai kabinetti.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.