Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

CAFE LAURELL: Sibeliuksen juhlavuodesta myyntipiikki

Reskan ravintolaäänestyksen kahvilakisassa toiseksi sijoittuneen Cafe Laurellin alkuperäiset Sibelius-tuotteet ovat kansallissäveltäjän juhlavuonna käyneet kaupaksi erinomaisesti.

? Meillä valmistetaan veljeni Simo Kokon kehittämiä Sibelius-leivoksia ja kakkuja joiden tuotantoon hän itsekin osallistuu, kertoo yrittäjä Heikki Kokko.

Heikki Kokko ja yksi vuoden 2015 menekkituotteista, Sibelius-leivos.

Heikki Kokko ja yksi vuoden 2015 menekkituotteista, Sibelius-leivos.

Sibelius-buumi on Kokon mukaan näkynyt sekä kahvilassa että tilaustuotteissa. Omiin leipomoihinsa luottava Laurell vastaa yhä lisääntyvään ulkomaantuontiin edelleen laadulla joka syntyy käsityönä ja laadukkailla raaka-aineilla, jotka näkyvät ja maistuvat tuotteissa.

Taantumasta, Goodmanin avautumisesta ja Laurellinkin asiakkaita puhuttavasta keskustapysäköinnin hankaluudesta huolimatta Laurellin myynnissä ei ole tapahtunut isoja muutoksia, kiitos asiakkaiden.

? Teemme myös aktiivisesti tuotekehittelytyötä, jotta saamme uusia makuelämyksiä asiakkaillemme, Heikki Kokko sanoo.

Muuten aika lailla tyhjentyneen Kauppakeskus Linnan torinpuoleisella sivulla sijaitsevan kahvilan yrittäjä nostaa pysäköintikysymyksen vielä erikseen esiin.

? Parkkiongelmasta kuulee edelleen, torin ylälaitaan tulleet väliaikaiset 30 autopaikkaa ovat kyllä ihan hieno juttu, hän kiittelee.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.