Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

Aulangon Ulkoilumajalle pysyvä näyttely Hämeenlinnan olympiahistoriasta

Aulangon puistometsässä järjestetään lauantaina 16.4. Aulanko herää -tapahtuma. Aulangon Ulkoilumajalla avautuu pysyvä näyttely Hämeenlinnan olympiahistoriasta. Näyttelyn suurkuvatulosteet vanhoista historiakuvista teetti Ahveniston suojeluyhdistys lahjoitusvaroin.

Tapahtuma on 20 eri toimijan yhteisponnistus. Tapahtuman tarkoitus on tarjota koko perheelle vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin ja liikkumiseen luonnollisesti ulkona. Yritykset ja yhdistykset esittelevät palveluitaan toiminnallisen sisällön avulla Aulangon puistometsässä.

Ohjelmassa on muun muassa rentoutusharjoituksia ja ohjattuja liikuntatuokioita lapsille ja aikuisille, lintu- ja sammalretkiä, luonnon oma kuntosali, HIIT-treeni ja villiyrttitietoutta. Tapahtumassa pääsee myös tekemään luontovisoja, kuuntelemaan musiikkia kansallismaisemassa sekä tarinoita Aulangon salaisuuksista ja  oppimaan geokätköilyn saloja. Tavattavissa ovat myös Ylitalon alpakat. Lisäksi näkötorni on ensimmäistä kertaa avoinna talven jäljiltä.

Kävijät saavat reittikartan, jonka varrella eri pisteet sijaitsevat. Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille. Tapahtumaa koordinoi Lasten Liikunnan Tuen hallinnoima Luonnollisesti Ulkona -hanke. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.