Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 10 m/s SSW
 

Kesäteatteri etsii avustajia

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri hakee avustajia tulevan suven esitykseensä Elämä janottaa. Lapinlahden Lintujen lauluihin pohjautuvaan musiikkikomediaan tarvitaan kolme miestä ja kolme naista ikähaarukasta 18?50 vuotta.

Avustajat ovat mukana esityksissä pienissä rooleissa ja työskentelevät myös erilaisissa tehtävissä näytösten järjestelyissä. Pesti alkaa kesäkuun alussa ja kestää kauden loppuun 13. elokuuta asti.

Avustajien harjoitusaikatauluja voidaan varsinkin alkukesästä jonkin verran sovitella, mutta etenkin ensi-illan lähestyessä läsnäolo täysipäiväisesti on välttämätöntä, joten tehtävän täyttäminen kiinteissä päivätöissä olevalla saattaa osoittautua liian haastavaksi. Laulutaito lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Avustajantehtävistä maksetaan korvaus.

Avustajaksi voi hakea lähettämällä etukäteen sähköpostia osoitteeseen info@hukteatteri.fi ja saapumalla pääsykoetilaisuuteen sunnuntaina 24. huhtikuuta kello 10.30 Sokos Hotel Vaakunaan.  Perjantaihin 22.4. mennessä lähetettävään, vapaamuotoiseen sähköposti-ilmoittautumiseen tulee liittää kuva, cv sekä ääninäyte ja/tai showreel, mikäli mahdollista. Vaakunassa hakijoita pyydetään myös antamaan näyte esiintymisestään.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri tuo ensimmäisenä Suomessa näyttämölle Lapinlahden Lintujen lauluaarteistoon perustavan näytelmän. Musiikkikomedian ovat käsikirjoittaneet Tapio Liinoja ja Mikko Kivinen, joka myös ohjaa esityksen. Ensi-ilta on 30. kesäkuuta. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.