Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Appara avautuu: Uusia aktiviteetteja ja palveluja

IMG_6546

Ahveniston maauimala Hämeenlinnassa avautuu polskijoille maanantaina 1. kesäkuuta. Lapsille ja aikuisille on luvassa vesivirkistyksen lisäksi mukavia aktiviteetteja niin maalla kuin vedessäkin.

Kahvilapalvelut hoituvat jatkossa Minetti-jäätelökahvilan valikoimin. Italialaisten jäätelömakujen lisäksi asiakkaille on tarjolla muun muassa kahvia, limua, suolaista ja makeaa kahvileipää.

Maauimalaan saadaan kivaa tekemistä lapsille, kun uimahallivierailuista tuttu Wibit-vesipuisto tekee tiheästi vierailuja maauimalan altaaseen. Wibitin kokoa voidaan muuttaa tilanteen mukaan ja sen pituus rakennetaan niin, että altaassa on kaikilla tilaa sekä uida että temmeltää. Uimahypyistä innostuneiden kannattaa huomioida, että hyppytornissa on eri aukioloajat kuin altaalla.

Maan tasalla aikuisille on luvassa MyFlown jumppia ja lapsille Lasten Liikunnan Tuen toimintaa. Kaurialassa pääpaikkaansa pitävä Lasten Liikunnan Tuen kesäkerho liikkuu paljon myös Ahvenistolla. Lisäksi Ahvenistolle ovat tulossa lasten rantauimakoulut.

Ahveniston uimavalvojat ovat paikalla altaalla uimalan aukioloaikojen mukaan ja rannalla joka päivä kello 10.30?18. Hellepäivinä valvontaa tehostetaan.(Reska.fi).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.